Vitesse GOALS kinderpersconferentie (video)

Vitesse Betrokken organiseerde de tweede Vitesse GOALS persconferentie. Hier konden de kinderen van de Monchyschool alles te weten komen over de twee aanwezige Vitessenaren. Bryan Linssen en Tim Matavz werden flink aan de tand gevoeld door de aanwezige kinderen.

De persconferentie stond in het teken van Vitesse GOALS. Het doel van het Vitesse GOALS programma van Vitesse Betrokken is om kinderen bewuster te maken van een gezonde leefstijl en ook om daadwerkelijk in beweging te komen.

Linssen en Matavz kregen veel vragen over wat ze op een dag doen en eten om gezond te blijven. Er was ook genoeg tijd voor de kinderen om alle vragen te stellen die ze voorbereid hadden.

Toen de persconferentie afgelopen was kregen de kinderen een handtekening en mochten ze met hun helden op de foto. Het was voor kinderen en de spelers een leuke en leerzame middag. Iedereen keerde met een lach op het gezicht huiswaarts.

image

image

 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen