Vitesse en Safety Group voor vier jaar aan elkaar verbonden

Vitesse heeft een nieuw, vier seizoenen durend, contract gesloten met Safety Group. Safety Group is geen onbekende voor Vitesse. Beiden partijen hebben de afgelopen seizoenen ook al met elkaar samengewerkt.

Leo van der Vliet, manager wedstrijdorganisatie Vitesse licht de keuze voor Safety Group toe: “We willen onze supporters zo veel mogelijk service en gemak bieden. Met een professionele partij zoals Safety Group, kunnen we ook op gebied van parkeren en mobiliteit onze supporters zo goed mogelijk van dienst zijn.“

Mark Ponne, Commercieel directeur van Safety Group is erg te spreken over de samenwerking: “Ik ben erg enthousiast over de nieuwe samenwerking met Vitesse. Wij zijn trots dat we ons voor een tweede keer en voor langere tijd mogen verbinden aan deze mooie club.”

Safety Group is een partner die zich bezig houdt met verkeersbegeleiding bij bouw- en infrastructurele werken of evenementen. Zo wordt onder meer parkeren op het terrein van GelreDome op wedstrijddagen van Vitesse verzorgd door Safety Group. Dit bedrijf is gespecialiseerd in parkeer- en verkeersdiensten. Bij andere evenementen regelt Safety Group deze diensten ook al voor GelreDome. Samen met Safety Group is gekeken hoe de parkeerservice gemakkelijker en comfortabeler kan worden gemaakt voor alle supporters en andere bezoekers.

Reacties (1)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Andre Rieu heeft het er nog over.. Tot na de pauze in dec 2015 kwamen de laatkomers zijn geweldige show verstoren.... Hij kon het niet onderdrukken: "Gaat dat hier altijd zo??..."


Inloggen en reactie plaatsen