Docu 'Theo Bos, gewoon bijzonder' op FOX Sports

Dit weekend wordt er, in verband met de interlandperiode, niet gevoetbald in de Eredivisie. Daarom zendt FOX Sports op zaterdag en zondag de mooiste documentaires uit. De Vitesse-documentaire ‘Theo Bos, gewoon bijzonder’ wordt zaterdag om 22.00 uur uitgezonden op FOX Sports 1.

Theo Bos ‘gewoon bijzonder’
Deze documentaire gaat over het leven van Theo Bos. En dan specifiek het voetballeven van Mister Vitesse. Als kleine jongen van de Geitenkamp kwam Bos binnen bij Vitesse en speelde zijn gehele carrière in het geel-zwart. Meer dan 350 wedstrijden speelde Bos in de Eerste Divisie en Eredivisie. Na het beëindigen van zijn loopbaan als speler keerde hij als jeugdtrainer, assistent-trainer en hoofdtrainer terug in Arnhem. Theo Bos is Vitesse en Vitesse is Theo Bos.

Supporters, oud-teamgenoten, familie en tegenstanders omschrijven Theo Bos als een bijzondere man. ‘Theo is altijd zichzelf gebleven en dat maakt hem bijzonder’. In de documentaire komen verschillende Vitessenaren aan het woord die, samen met historische beelden van Theo Bos zelf, jou meenemen door de loopbaan van Theo Bos.

Reacties (1)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Schitterende man en als mens.
Hier kunnen veel spelers nog wat van leren ( als ze niet teveel naar het geld kijken).
Ben er toen bij geweest in het gelredome en krijg weer de tranen in mijn ogen.


Inloggen en reactie plaatsen