Nieuwe namen op de Heldenwand (video)

De Heldenwand werd deze week verrijkt met een aantal nieuwe namen: Thulani Serero en Remko Pasveer.

Serero debuteerde in de thuiswedstrijd vs NAC Breda. De Zuid-Afrikaan speelde een uitstekende wedstrijd en is tot nu toe een vaste waarde gebleken in het team van hoofdtrainer Henk Fraser.

Pasveer kwam deze zomer over van PSV. De goalie maakte ook zijn Eredivisie-debuut vs NAC Breda. Tot dusver noteert de doelman drie clean sheets in de Eredivisie.

image

 

Reacties (5)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Met Serero op het middenveld ben ik als supporter zeer tevreden tot nu toe. Maar volgens mij kan hij nog veel beter renderen bij Vitesse als hij iets verder voor de achterhoede zijn positie
inneemt, waardoor hij meer in staat zal zijn de voorhoede van (diepte)passes te voorzien.
Dat betekent gelijktijdig, dat 't oeverloze gebrei op dat middenveld verleden tijd zal zijn. We hebben snelle vleugelspelers met Rashica en Linssen, zodat dieptepasses meer gevaar kunnen
opleveren voor de goal van de tegenpartij. Pasveer heeft de eerste wedstrijden aanpassingsproblemen gehad en was wat onzeker, maar hij is toch ook een ervaren doelman en krijgt vertrouwen van Fraser en ook wij als supporters moeten hem dat vertrouwen geven.
Ik hoop, dat Vitesse in de uitwedstrijd tegen FC Groningen met een resultaat naar Arnhem komt. Uiteindelijk werden de meeste punten behaald in uitwedstrijden en werd daar nog niet verloren dit seizoen.

Toch mooi om te zien dat ze schik met mekaar hebben. Nu dat plezier komend weekend ook op het veld laten zien!

By far de slechtste keeper die we gehad hebben.

By far de slechtste keeper die we gehad hebben.
By far de beste keeper sinds Van der Gouw. Zowel Pasveer als Serero zijn fantastische jongens voor Vitesse. Klasse dat Allach deze gasten heeft weten binnen te halen.

By far de slechtste keeper die we gehad hebben.
By far de beste keeper sinds Van der Gouw. Zowel Pasveer als Serero zijn fantastische jongens voor Vitesse. Klasse dat Allach deze gasten heeft weten binnen te halen.Pasveer een middelmatige keeper, Room was veel betrouwbaarder!


Inloggen en reactie plaatsen