Overzicht Vitesse Internationals

Verschillende spelers van Vitesse hadden afgelopen week verplichtingen met de nationale ploeg. Bekijk het volledige overzicht van de internationals hieronder:

Mason Mount
Mason Mount is met Engeland O19 bezig aan een EK-kwalificatietoernooi in Bulgarije. In de eerste wedstrijd hadden de Engelsen geen kind aan de Faroër Eilanden O19: 6-0. Mount kwam deze wedstrijd niet in actie. De tweede wedstrijd had Mount een basisplaats en hij drukte gelijk zijn stempel. Met een fraaie vrije trap opende hij de score vs IJsland O19 in een wedstrijd die de Engelsen met 2-1 wisten te winnen. Dinsdagmiddag spelen The Three Lions de laatste wedstrijd tegen het gastland met als inzet de groepswinst.

Guram Kashia
De robuuste verdediger mocht weer aantreden bij zijn nationale ploeg om de wedstrijden vs Cyprus en Wit-Rusland af te leggen (beide vriendschappelijke wedstrijden). Georgië wist de wedstrijd vs Cyprus op hun naam te schrijven: 1-0. De wedstrijd vs Wit-Rusland werd gelijk gespeeld: 2-2. Tegen de Cyprioten speelde Kashia de gehele wedstrijd, vs Wit-Rusland werd hij in de rust gewisseld.

Matt Miazga
De Amerikaanse verdediger speelt dinsdagavond met zijn land een vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Portugal.

Milot Rashica
De razendsnelle buitenspeler van Vitesse kreeg met Kosovo Letland op bezoek bij de wedstrijd met zijn nationale ploeg Kosovo voor een vriendschappelijke interland. In het Olympic Stadium Adem Jashari werd het 4-3 voor de thuisploeg. Rashica werd na 75 minuten gewisseld.

Mukhtar Ali
Mukhtar Ali speelde afgelopen week met zijn land Saoedi-Arabië een vriendschappelijk toernooi in China. Het toernooi tussen de O23-afvaardigingen van China, Korea en Mexico werd gewonnen door Saoedi-Arabië O23.

 

Reacties (3)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Mason viel 1ste wedstrijd 79ste minuut in!

Ali naar de WK? De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Ali naar de WK? De wonderen zijn de wereld nog niet uit!
Saoedie Arabië heeft zich volgens mij niet geplaatst voor het WK en bovendien ging dit om een toernooi onder 23.


Inloggen en reactie plaatsen