Vitesse onderuit in Rotterdam: 1-0

Vitesse heeft vanavond verloren. Feyenoord was in eigenhuis te sterk: 1-0. Al vroeg in de wedstrijd noteerde Nicolai Jørgensen de openingstreffer op het scorebord. Vitesse kreeg voor rust een aantal grote mogelijkheden maar vergat te scoren. In de tweede helft creëerde het team van Henk Fraser minder kansen en zo bleven de punten in Rotterdam.

image

Milot Rashica keerde terug in de basis na hersteld te zijn van lichte liesklachten. Vitesse had het lastig in de openingsfase van de wedstrijd, waardoor de defensie de bal meermaals moest wegwerken. In de negende minuut sloeg Feyenoord wel toe. Een voorzet van Sofyan Amrabat werd hard ingeschoten door Nicolai Jørgensen: 1-0.

image

Na een kwartier kwamen de Arnhemmers beter in de wedstrijd. Rashica lepelde de bal naast het doel van Feyenoord-keeper Brad Jones en niet veel later gaf hij een goede voorzet, die maar net voorbij ging aan Mason Mount en Bryan Linssen. Er volgde een mogelijkheid voor Tim Matavz, maar ook hij wist de bal niet tussen de palen te krijgen. Aan de andere kant kreeg Feyenoord een grote kans. Remko Pasveer wist, met een goede reflex, een tweede treffer van de Rotterdammers te net voorkomen. 

image

Na rust golfde het spel op en neer, maar de grote kansen bleven uit. Een strakke voorzet van Büttner zorgde voor dreiging, maar Matavz wist de bal niet te raken. Feyenoord wist regelmatig in de counter te ontsnappen, maar echt gevaarlijk werden de Rotterdammers niet. De mannen van Henk Fraser kwamen aan het einde van de wedstrijd dichterbij het doel van Feyenoord. Helaas bleven ook in de slotfase de doelpunten uit. Eindstand: 1-0. 

image

Vitesse speelt donderdag 7 december haar laatste wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Europa League. Om 21.05 wordt er in GelreDome afgetrapt tegen OGC Nice. Tickets zijn te koop via Vitesse.nl/Europa.

image

Reacties (35)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Zoals te verwachten, praktisch geen kans gecreërd. Eerste kwartier werd vitesse echt overlopen, maar ook het resterende deel van de wedstrijd waren de kansen voor dit matige Feyenoord. Kortom deze trainer is niet in staat met deze ploeg aantrekkelijk voetbal te spelen!!!

Opnieuw werd deze wedstrijd door een persoonlijke fout beslist, ditmaal door een inschattingsfout van keeper Pasveer die veel te ver uit de goal kwam om een dieptepass onschadelijk te maken, terwijl hij die bal nooit kon bereiken. Dus dat was appeltje eitje voor Jorgensen om die voorzet in het doel te werken. Dus er werd al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aangekeken, hetgeen nooit goed is voor het vertrouwen in de ploeg. De reactie van Fraser na de wedstrijd was niet erg geloofwaardig door te zeggen, dat zijn spelers er het maximale hebben uitgehaald, terwijl dit Feijenoord m.i. nou niet bepaald goed speelde. Met deze spitsen in de ploeg(Matavs en Castaignos) zul je in het verdere verloop van de competitie weinig succes hebben.Deze spitsen missen beiden fysieke hardheid, slimheid en onverzettelijkheid in hun spel en zijn heel makkelijk te verdedigen.

Hoeveel goede voorzetten krijgen de spitsen. Het is echt bedroevend. Rashica is uit vorm, maar levert doorgaans ook niet zoveel voorzetten af. Op links is het al jaren een euvel (Linssen trekt liever naar binnen). Misschien is het toch een optie om Büttner met z'n tomeloze wilskracht als linksbuiten te proberen (z'n traptechniek is goed en de kans op te enthousiast balveroveringen wordt beperkt). Hopelijk gaat er iets veranderen, want de ingeslagen weg leidt niet tot kijkersplezier.

Weer angsthazen voetbal met laffe wissels , Fraser rot aub op

Opnieuw werd deze wedstrijd door een persoonlijke fout beslist, ditmaal door een inschattingsfout van keeper Pasveer die veel te ver uit de goal kwam om een dieptepass onschadelijk te maken, terwijl hij die bal nooit kon bereiken. Dus dat was appeltje eitje voor Jorgensen om die voorzet in het doel te werken. Dus er werd al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aangekeken, hetgeen nooit goed is voor het vertrouwen in de ploeg. De reactie van Fraser na de wedstrijd was niet erg geloofwaardig door te zeggen, dat zijn spelers er het maximale hebben uitgehaald, terwijl dit Feijenoord m.i. nou niet bepaald goed speelde. Met deze spitsen in de ploeg(Matavs en Castaignos) zul je in het verdere verloop van de competitie weinig succes hebben.Deze spitsen missen beiden fysieke hardheid, slimheid en onverzettelijkheid in hun spel en zijn heel makkelijk te verdedigen.

Over Pasveer totaal oneens, Theo, sorry.
Eerst staat Faye als een toeschouwer in het veld te kijken wat er toch allemaal gebeurt, (gutteguttegut wat lopen ze toch hard en wat is het hier toch glad) daarna Kashia die vergeet om Jorgensen te dekken of aan te vallen, omdat-ie denkt dat-ie de keeper is ( en laat zien dat-ie daar geen verstand van heeft).

Nee, ik heb niet naar een andere wedstrijd gekeken en heb het, voordat ik dit schreef, wel 5 x herhaald. Kritiek op Pasveer is prima, maar nu even niet, met zo'n pupillen verdediging voor zich!!!

Fraser was een spijkerharde, niets ontziende verdediger, maar heeft daar nu kennelijk spijt van, want hij kan het onze "jungskes" maar niet aan hun verstand peuteren.

En ik ben het met iedereen eens die Buttner als linkshalf of linksbuiten wil zien; de rest kan qua mentaliteit daar een puntje aan zuigen, en dan vergeef ik hem zijn fouten graag.

Pasveer maakte een verkeerde keuze. Die bal kon hij nooit meer onderscheppen op dat moment. Maar los daarvan oogde het centraal achterin bij Vitesse niet solide. Ze zijn te vaak hun man kwijt. Opbouwend hebben beide centrale verdedigers geen kwaliteiten.
Foor werkt keihard, maar aanvallend heeft hij geen rendement meer, Mount komt body tekort en Serero is nuttig in verdedigend opzicht, maar ook creatief geen toegevoegde waarde. Bruns is uit de gratie en mogelijk ook uit vorm. Verder hebben Colkett en Ali alleen maar een reserverol.. Met name voor die laatste is dat jammer, want hij heeft kwaliteiten die zeer bruikbaar zijn als Serero in aanvallend opzicht tekort komt.
Linssen, Rashica, Matavz en Castaignos zijn absoluut niet in vorm. Van Bergen moet nog rijpen en kan nog geen stempel op zo'n wedstrijd drukken.

Met name die collectieve afwezigheid van vorm geeft te denken. Het lijkt daarnaast wel alsof niemand echt weet hoe wat er precies van ze verlangd wordt. Het idee wat Fraser als strijdplan heeft komt er in ieder geval niet uit. Als ik hem dat achteraf hoor zeggen: "De spelers hebben allemaal hard gewerkt" en/of "we hebben alles gedaan wat we konden doen", dan weet ik zeker dat Henk niet de juiste trainer voor de Vitesse toekomst is.

Büttner als linksback inzetten is wederom een fout. Büttner had Linssen moeten vervangen. Serero wisselen was prima, maar dan voor Ali. En Castaignos brengen is sowieso een lachertje. Dan had hij beter Bruns op het middenveld er bij kunnen zetten en Mount als diepste middenvelder gebruiken op de rand van de feijenoord 16 (zonder centrumspits).
Zelf had ik Büttner voor Linssen, van Bergen voor Rashica gewisseld en was met een 4 mans middenveld gaan spelen door Bruns of Ali voor Matavz te wisselen. Mount als diepe middenvelder (verkapte spits) zodat Tapia verder van zijn eigen keeper zou komen te spelen. Feijenoord kon Vitesse nu wel heel erg makkelijk opvangen. Er is de tweede helft geen enkele kans gecreëerd. Eigenlijk heb ik van Vitesse alleen de kans van Matavz in de eerste helft gezien. Triest hoor die balans..

Ik ben het eens dat er (te) weinig gecreëerd is. Maar ik heb gelukkig ook nog 1 positief punt gezien en dat is dat er meer vooruit gevoetbald werd ipv dat eindeloze tikkie breed/terug.

Verder is Milot redelijk uit vorm. Hopelijk kunnen we hem in de winterstop nog verkopen voor een top bedrag en hierdoor kan van Bergen zich ontwikkelen. We ons op andere posities versterken en financieel gezonder worden.. We spelen dit seizoen immers bijna nergens meer voor muv halen vd Play Offs

Precies volgens plan van de trainer nipt verloren van zijn cluppie.
We willen dit seizoen de top 3 aanvallen.
Nou niet met deze 2 spitsen van Vitesse.
Als ik trainer was zou ik ze niet meer opstellen.Speelt eigenlijk bijna iedere wedstrijd met een man minder.

Groningen al een tijd zonder winst: Vitesse komt op bezoek 4-2 overwinning voor de thuisclub, Feyenoord seder september zonder een overwinning in de kuip: Vitesse komt op bezoek en jawel hoor een 1-0 overwinning voor de thuisclub. Zo is het nu en zo was het vaak in het verleden, Vitesse presteert het vaak om een vereniging in sportief opzicht weer uit het dal te trekken!
Overigens ben ik met de analyse van dogo02 eens, met dien verstande dat met het huidige spelers arsenaal in achter- en middenlinie wegens gebrek aan creativiteit het voor elke trainer moeilijk zal zijn
de huidige speelwijze in positieve zin te beinvloeden!

1 zin van Fräser zegt genoeg: "je weet dat je Feyenoord uit kan verliezen." Met zo'n mentaliteit maak je nooit fundamentele stappen naar de top! 1-0 verliezen uit bij Feyenoord is blijkbaar geen schande. Groningen was 2 weken geleden na heel veel slechte wedstrijden ook gebrand op een resultaat. Etc. etc. Vitesse moet schijt hebben aan volle stadions vol kakkerlakken, boeren en ander volk en gewoon iedere wedstrijd voor de winst gaan.

Ik had gisteren het idee dat Vitesse wel heel erg onder de indruk was van de sfeer in de Kuip, of gewoon verschrikkelijk slap aan de wedstrijd begon. Zo red je het niet. Deze slapheid leek bijna arrogantie, maar dat zal ik hopelijk mis hebben.

Als Rachica in de winter veel geld opbrengt dan is het geen ramp dat hij vertrekt. Geld cashen en er weer een financieel gezond jaar van maken. Ik verdenk Van Bergen er van dat hij een betere voorzet heeft en een beter schot dan Rachica. Ervaring komt van zelf en dan heeft hij de potentie om een kleine Robben te worden.

We moeten eindelijk eens vleugelspelers hebben die onze spits van normale ballen kan voorzien en zelf ook kunnen scoren en wat dat betreft is het rendement van Rachica te laag. Matavz heeft gisteren welgeteld 1 goede bal gehad en dat was bijna een doelpunt. Verder zou ik net als vele anderen Büttner wel eens als middenvelder of linksbuiten willen zien. Hij heeft als één van de weinigen wel de kwaliteit om een goede voorzet te geven. Hij mist de snelheid van Rachica, maar is wel in staat er langs te komen en onder druk een goede voorzet af te leveren.

Volgende week maar weer naar Rotterdam en dan hopelijk met een vol uitvak erbij 3 punten pakken.

Opnieuw werd deze wedstrijd door een persoonlijke fout beslist, ditmaal door een inschattingsfout van keeper Pasveer die veel te ver uit de goal kwam om een dieptepass onschadelijk te maken, terwijl hij die bal nooit kon bereiken. Dus dat was appeltje eitje voor Jorgensen om die voorzet in het doel te werken. Dus er werd al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aangekeken, hetgeen nooit goed is voor het vertrouwen in de ploeg. De reactie van Fraser na de wedstrijd was niet erg geloofwaardig door te zeggen, dat zijn spelers er het maximale hebben uitgehaald, terwijl dit Feijenoord m.i. nou niet bepaald goed speelde. Met deze spitsen in de ploeg(Matavs en Castaignos) zul je in het verdere verloop van de competitie weinig succes hebben.Deze spitsen missen beiden fysieke hardheid, slimheid en onverzettelijkheid in hun spel en zijn heel makkelijk te verdedigen.

Over Pasveer totaal oneens, Theo, sorry.
Eerst staat Faye als een toeschouwer in het veld te kijken wat er toch allemaal gebeurt, (gutteguttegut wat lopen ze toch hard en wat is het hier toch glad) daarna Kashia die vergeet om Jorgensen te dekken of aan te vallen, omdat-ie denkt dat-ie de keeper is ( en laat zien dat-ie daar geen verstand van heeft).

Nee, ik heb niet naar een andere wedstrijd gekeken en heb het, voordat ik dit schreef, wel 5 x herhaald. Kritiek op Pasveer is prima, maar nu even niet, met zo'n pupillen verdediging voor zich!!!

Fraser was een spijkerharde, niets ontziende verdediger, maar heeft daar nu kennelijk spijt van, want hij kan het onze "jungskes" maar niet aan hun verstand peuteren.

En ik ben het met iedereen eens die Buttner als linkshalf of linksbuiten wil zien; de rest kan qua mentaliteit daar een puntje aan zuigen, en dan vergeef ik hem zijn fouten graag.Wat Pasveer betreft blijf ik toch bij mijn conclusie, dat een keeper nooit zover uit de goal mag komen, mits hij bij de bal kan komen en hem kan onderscheppen. Nu was het voor Feijenoord een koud kunstje om die voorzet te verzilveren in een doelpunt zonder een keeper in de goal.

Dit elftal mist winnaarsmentaliteit . Er zijn teveel ego's die meer met hun eigen prestaties op het veld bezig zijn dan met onze club Vitesse. Je mist gewoon "GIF" in de ploeg om voor de winst te knokken. Ook Fraser heeft dat zijn team niet in kunnen peperen, omdat hij meer zijn eigen persoontje aan het promoten was bij "zijn" Feijenoord.

Ondanks dat Vitesse op dit moment niet de echte vorm heeft ligt deze nederlaag alleen aan het keepen van Passeer. Als hij in het doel blijft gebeurt er niets. Na het doelpunt was Vitesse voetballend veel beter maar het scoren ontbreekt. Feijenoord was ook bedroevend slecht bezig. Gauw een punt erachter en op naar de volgende wedstrijd. NB Padt van Groningen gaf aan weg te willen en ook te mogen in de winterstop. Ik zou zeggen Vitesse ga die goser halen. Wij hebben nu alleen 3 amateurkeepers die zelfs bij het amateurvoetbal op de bank zouden zitten.

Ondanks dat Vitesse op dit moment niet de echte vorm heeft ligt deze nederlaag alleen aan het keepen van Passeer. Als hij in het doel blijft gebeurt er niets. Na het doelpunt was Vitesse voetballend veel beter maar het scoren ontbreekt. Feijenoord was ook bedroevend slecht bezig. Gauw een punt erachter en op naar de volgende wedstrijd. NB Padt van Groningen gaf aan weg te willen en ook te mogen in de winterstop. Ik zou zeggen Vitesse ga die goser halen. Wij hebben nu alleen 3 amateurkeepers die zelfs bij het amateurvoetbal op de bank zouden zitten.


Eindelijk iemand aan het woord met voetbalkennis. Ook Dogo natuurlijk. Als Pasveer in het doel blijft hoeft Kashia niet te fungeren als keeper. Hands kan/mag hij natuurlijk niet maken, want dan is het een penalty. Dus Kashia was onschuldig aan deze goal.

Een 4-3-3 rendeert eigenlijk alleen maar als de samenstelling van bepaalde kwaliteiten in je elftal klopt. Ten eerste moet je van achteruit direct doorschuiven naar het middenveld om overtal en dominantie op het middenveld te krijgen. Minimaal één van de centrale verdedigers moet dat kunnen. Bij Vitesse kunnen alleen v/d Werff en Oude Kotte dat van nature. Kashia moest het onder Bosz gedwongen ook.

Op het middenveld heb je in een 4-3-3 eigenlijk maar 1 controleur nodig. De beide andere middenvelders moeten vooral naar voren denken. Tenzij je tegen een hele sterke tegenstander speelt of een hele goede nummer 10 in je elftal hebt die kort achter de centrumspits blijft. Dan ga je met de punt naar voren spelen en hebben de links en rechtshalf vooral een verbindende rol.

Buitenspelers moeten aan de zijkanten acties maken en vooral de centrumspits of de nummer 10 bedienen.

Bij Vitesse is die hele lijn weg uit het systeem. De centrale verdedigers blijven star achterin staan. De backs proberen op te schuiven, maar daar komt alleen als Dabo en Büttner spelen iets van terecht. De verdedigende taken worden dan een stuk minder.
Op het middenveld spelen constant 2 controleurs. Serero en Bruns, of Serero en Foor. Mount is de enige die aanvallend iets doet. Het is dus niet heel raar dat er vooral achterin op eigen helft heen en weer wordt getikt. Daar zijn gewoon de meeste spelers aanwezig..
Voorin is Rashica bezig acties langs de lijn te maken. Omdat hij uit vorm is, geeft dat weinig rendement en veel balverlies. Op links gebeurt vrijwel niets. Geen actie en geen voorzet. Linssen houdt bestaansrecht door op gezette tijden een doelpunt mee te pikken, maar grotendeels is hij onzichtbaar.
Matavz is geen constante doelpuntenmachine. Wel een slimme spits die kan verrassen. Maar ook een voetballer die zo maar 10 wedstrijden droog staat qua doelpunten.
Castaignos is een clown. Altijd al geweest ook. Vooral bezig met zijn tegenstander. Zielig gewoon om te zien hoe hij steeds maar weer aan het duwen en trekken is en als de bal dan bereikbaar wordt, kijkt hij alleen maar naar de tegenstander.

In het recente verleden had Vitesse met J.A. v/d Heijden wel een doorschuivende centrale verdediger. Opkomende backs, en middenvelders die box to box speelden zodat verdedigend en aanvallend de juiste balans kon worden gezocht waar de wedstrijd om vroeg. Daar kreeg de ploeg haar dominantie van. Voorin liep het soms stroef, maar ook hele periodes prima. (Traore, Vako, Labyad, of alle combinaties met en rond Bony)
Vitesse speelt nu eigenlijk met 5 tot soms 6 verdedigers en van de overige 4 of 5 veldspelers is er maar 1 in vorm (Mount). Er is ingekocht door Allach, naar wens van Fraser. De gif die Henk van Linssen, Bruns, Büttner, Matavz en Castaignos had verwacht komt er niet uit. Voetbaltechnisch is er te weinig voorhanden om het snel bij te sturen. Fraser mag dus hopen dat het vormverlies van vrijwel zijn hele voorhoede en enkele middenvelders snel voorbij is..

Een 4-3-3 rendeert eigenlijk alleen maar als de samenstelling van bepaalde kwaliteiten in je elftal klopt. Ten eerste moet je van achteruit direct doorschuiven naar het middenveld om overtal en dominantie op het middenveld te krijgen. Minimaal één van de centrale verdedigers moet dat kunnen. Bij Vitesse kunnen alleen v/d Werff en Oude Kotte dat van nature. Kashia moest het onder Bosz gedwongen ook.

Op het middenveld heb je in een 4-3-3 eigenlijk maar 1 controleur nodig. De beide andere middenvelders moeten vooral naar voren denken. Tenzij je tegen een hele sterke tegenstander speelt of een hele goede nummer 10 in je elftal hebt die kort achter de centrumspits blijft. Dan ga je met de punt naar voren spelen en hebben de links en rechtshalf vooral een verbindende rol.

Buitenspelers moeten aan de zijkanten acties maken en vooral de centrumspits of de nummer 10 bedienen.

Bij Vitesse is die hele lijn weg uit het systeem. De centrale verdedigers blijven star achterin staan. De backs proberen op te schuiven, maar daar komt alleen als Dabo en Büttner spelen iets van terecht. De verdedigende taken worden dan een stuk minder.
Op het middenveld spelen constant 2 controleurs. Serero en Bruns, of Serero en Foor. Mount is de enige die aanvallend iets doet. Het is dus niet heel raar dat er vooral achterin op eigen helft heen en weer wordt getikt. Daar zijn gewoon de meeste spelers aanwezig..
Voorin is Rashica bezig acties langs de lijn te maken. Omdat hij uit vorm is, geeft dat weinig rendement en veel balverlies. Op links gebeurt vrijwel niets. Geen actie en geen voorzet. Linssen houdt bestaansrecht door op gezette tijden een doelpunt mee te pikken, maar grotendeels is hij onzichtbaar.
Matavz is geen constante doelpuntenmachine. Wel een slimme spits die kan verrassen. Maar ook een voetballer die zo maar 10 wedstrijden droog staat qua doelpunten.
Castaignos is een clown. Altijd al geweest ook. Vooral bezig met zijn tegenstander. Zielig gewoon om te zien hoe hij steeds maar weer aan het duwen en trekken is en als de bal dan bereikbaar wordt, kijkt hij alleen maar naar de tegenstander.

In het recente verleden had Vitesse met J.A. v/d Heijden wel een doorschuivende centrale verdediger. Opkomende backs, en middenvelders die box to box speelden zodat verdedigend en aanvallend de juiste balans kon worden gezocht waar de wedstrijd om vroeg. Daar kreeg de ploeg haar dominantie van. Voorin liep het soms stroef, maar ook hele periodes prima. (Traore, Vako, Labyad, of alle combinaties met en rond Bony)
Vitesse speelt nu eigenlijk met 5 tot soms 6 verdedigers en van de overige 4 of 5 veldspelers is er maar 1 in vorm (Mount). Er is ingekocht door Allach, naar wens van Fraser. De gif die Henk van Linssen, Bruns, Büttner, Matavz en Castaignos had verwacht komt er niet uit. Voetbaltechnisch is er te weinig voorhanden om het snel bij te sturen. Fraser mag dus hopen dat het vormverlies van vrijwel zijn hele voorhoede en enkele middenvelders snel voorbij is..
eens met jou reactie Dogo, maar ik denk dat we echt een hele slechte/matige selecte hebben. Als we toch eens heel eerlijk zijn, hebben we niet 1 voetballer op dit moment een stap hogerop kan, ook Rachica niet. Die moet als hii een stap hogerop wil, veel constanter worden, en moet zijn rendement een stuk omhoog. Geeft echt veel te weinig assists en scoort veel de weinig. Daarnaast, hoeveel goede wedstrijden herft hij dit seizoen nou gespeeld? Het middenveld vind ik tam, zonder creativiteit. Totaal geen aanvallend vermogen en verdedigend slecht. De backs zijn onderkant Eredivisie, en ons centrale duo is niet beter dan hrt Centrale duo van bv een AZ, Heerenveen, Utrecht. Subtop dus. Voetballend is het helemaal belabberd. De buitenspelers , Rschica al gehad, en Linssen zijn geen hoogvliegers. Ik snap ieder geval wel dat Linssen vorig jaar heel veel wedstrijden op de bank moest zitten bij Groningen. Ik mis gewoon jongens als Labyad. Matavz is geen van Wolfswinkel. Bij lange na niet zelfs. Als we 7e worden, is dat niet eens raar. Ik ben gewoon jaloers op AZ. Wat een elftal met zo veel eigen jeugd. Hier breekt geen zak door, mijn gevoel zegt dat Vitesse er heel slecht voor staat. Volgens kan er nirt veel, maar een goede buitenspeler en creatieve middenvelder zijn een must voor deze selectie.

Een 4-3-3 rendeert eigenlijk alleen maar als de samenstelling van bepaalde kwaliteiten in je elftal klopt. Ten eerste moet je van achteruit direct doorschuiven naar het middenveld om overtal en dominantie op het middenveld te krijgen. Minimaal één van de centrale verdedigers moet dat kunnen. Bij Vitesse kunnen alleen v/d Werff en Oude Kotte dat van nature. Kashia moest het onder Bosz gedwongen ook.

Op het middenveld heb je in een 4-3-3 eigenlijk maar 1 controleur nodig. De beide andere middenvelders moeten vooral naar voren denken. Tenzij je tegen een hele sterke tegenstander speelt of een hele goede nummer 10 in je elftal hebt die kort achter de centrumspits blijft. Dan ga je met de punt naar voren spelen en hebben de links en rechtshalf vooral een verbindende rol.

Buitenspelers moeten aan de zijkanten acties maken en vooral de centrumspits of de nummer 10 bedienen.

Bij Vitesse is die hele lijn weg uit het systeem. De centrale verdedigers blijven star achterin staan. De backs proberen op te schuiven, maar daar komt alleen als Dabo en Büttner spelen iets van terecht. De verdedigende taken worden dan een stuk minder.
Op het middenveld spelen constant 2 controleurs. Serero en Bruns, of Serero en Foor. Mount is de enige die aanvallend iets doet. Het is dus niet heel raar dat er vooral achterin op eigen helft heen en weer wordt getikt. Daar zijn gewoon de meeste spelers aanwezig..
Voorin is Rashica bezig acties langs de lijn te maken. Omdat hij uit vorm is, geeft dat weinig rendement en veel balverlies. Op links gebeurt vrijwel niets. Geen actie en geen voorzet. Linssen houdt bestaansrecht door op gezette tijden een doelpunt mee te pikken, maar grotendeels is hij onzichtbaar.
Matavz is geen constante doelpuntenmachine. Wel een slimme spits die kan verrassen. Maar ook een voetballer die zo maar 10 wedstrijden droog staat qua doelpunten.
Castaignos is een clown. Altijd al geweest ook. Vooral bezig met zijn tegenstander. Zielig gewoon om te zien hoe hij steeds maar weer aan het duwen en trekken is en als de bal dan bereikbaar wordt, kijkt hij alleen maar naar de tegenstander.

In het recente verleden had Vitesse met J.A. v/d Heijden wel een doorschuivende centrale verdediger. Opkomende backs, en middenvelders die box to box speelden zodat verdedigend en aanvallend de juiste balans kon worden gezocht waar de wedstrijd om vroeg. Daar kreeg de ploeg haar dominantie van. Voorin liep het soms stroef, maar ook hele periodes prima. (Traore, Vako, Labyad, of alle combinaties met en rond Bony)
Vitesse speelt nu eigenlijk met 5 tot soms 6 verdedigers en van de overige 4 of 5 veldspelers is er maar 1 in vorm (Mount). Er is ingekocht door Allach, naar wens van Fraser. De gif die Henk van Linssen, Bruns, Büttner, Matavz en Castaignos had verwacht komt er niet uit. Voetbaltechnisch is er te weinig voorhanden om het snel bij te sturen. Fraser mag dus hopen dat het vormverlies van vrijwel zijn hele voorhoede en enkele middenvelders snel voorbij is..
eens met jou reactie Dogo, maar ik denk dat we echt een hele slechte/matige selecte hebben. Als we toch eens heel eerlijk zijn, hebben we niet 1 voetballer op dit moment een stap hogerop kan, ook Rachica niet. Die moet als hii een stap hogerop wil, veel constanter worden, en moet zijn rendement een stuk omhoog. Geeft echt veel te weinig assists en scoort veel de weinig. Daarnaast, hoeveel goede wedstrijden herft hij dit seizoen nou gespeeld? Het middenveld vind ik tam, zonder creativiteit. Totaal geen aanvallend vermogen en verdedigend slecht. De backs zijn onderkant Eredivisie, en ons centrale duo is niet beter dan hrt Centrale duo van bv een AZ, Heerenveen, Utrecht. Subtop dus. Voetballend is het helemaal belabberd. De buitenspelers , Rschica al gehad, en Linssen zijn geen hoogvliegers. Ik snap ieder geval wel dat Linssen vorig jaar heel veel wedstrijden op de bank moest zitten bij Groningen. Ik mis gewoon jongens als Labyad. Matavz is geen van Wolfswinkel. Bij lange na niet zelfs. Als we 7e worden, is dat niet eens raar. Ik ben gewoon jaloers op AZ. Wat een elftal met zo veel eigen jeugd. Hier breekt geen zak door, mijn gevoel zegt dat Vitesse er heel slecht voor staat. Volgens kan er nirt veel, maar een goede buitenspeler en creatieve middenvelder zijn een must voor deze selectie.


Ook eens met dogo en wesje maar in de winterstop moet er een goede keeper gehaald worden. Dit wat er nu is kan gewoon niet meer. Of Room terughalen of Padt halen want die wil en mag weg van Groningen. Castagnios is gelukkig gehuurd dus daar zijn we over een half jaar vanaf. Dat hij ooit de talentvolste speler van Nederland was verbaasd me. Gelukkig ziet hij in dat hij het echt niet kan en het arrogante in hem is inmiddels wel verdwenen.

Een 4-3-3 rendeert eigenlijk alleen maar als de samenstelling van bepaalde kwaliteiten in je elftal klopt. Ten eerste moet je van achteruit direct doorschuiven naar het middenveld om overtal en dominantie op het middenveld te krijgen. Minimaal één van de centrale verdedigers moet dat kunnen. Bij Vitesse kunnen alleen v/d Werff en Oude Kotte dat van nature. Kashia moest het onder Bosz gedwongen ook.

Op het middenveld heb je in een 4-3-3 eigenlijk maar 1 controleur nodig. De beide andere middenvelders moeten vooral naar voren denken. Tenzij je tegen een hele sterke tegenstander speelt of een hele goede nummer 10 in je elftal hebt die kort achter de centrumspits blijft. Dan ga je met de punt naar voren spelen en hebben de links en rechtshalf vooral een verbindende rol.

Buitenspelers moeten aan de zijkanten acties maken en vooral de centrumspits of de nummer 10 bedienen.

Bij Vitesse is die hele lijn weg uit het systeem. De centrale verdedigers blijven star achterin staan. De backs proberen op te schuiven, maar daar komt alleen als Dabo en Büttner spelen iets van terecht. De verdedigende taken worden dan een stuk minder.
Op het middenveld spelen constant 2 controleurs. Serero en Bruns, of Serero en Foor. Mount is de enige die aanvallend iets doet. Het is dus niet heel raar dat er vooral achterin op eigen helft heen en weer wordt getikt. Daar zijn gewoon de meeste spelers aanwezig..
Voorin is Rashica bezig acties langs de lijn te maken. Omdat hij uit vorm is, geeft dat weinig rendement en veel balverlies. Op links gebeurt vrijwel niets. Geen actie en geen voorzet. Linssen houdt bestaansrecht door op gezette tijden een doelpunt mee te pikken, maar grotendeels is hij onzichtbaar.
Matavz is geen constante doelpuntenmachine. Wel een slimme spits die kan verrassen. Maar ook een voetballer die zo maar 10 wedstrijden droog staat qua doelpunten.
Castaignos is een clown. Altijd al geweest ook. Vooral bezig met zijn tegenstander. Zielig gewoon om te zien hoe hij steeds maar weer aan het duwen en trekken is en als de bal dan bereikbaar wordt, kijkt hij alleen maar naar de tegenstander.

In het recente verleden had Vitesse met J.A. v/d Heijden wel een doorschuivende centrale verdediger. Opkomende backs, en middenvelders die box to box speelden zodat verdedigend en aanvallend de juiste balans kon worden gezocht waar de wedstrijd om vroeg. Daar kreeg de ploeg haar dominantie van. Voorin liep het soms stroef, maar ook hele periodes prima. (Traore, Vako, Labyad, of alle combinaties met en rond Bony)
Vitesse speelt nu eigenlijk met 5 tot soms 6 verdedigers en van de overige 4 of 5 veldspelers is er maar 1 in vorm (Mount). Er is ingekocht door Allach, naar wens van Fraser. De gif die Henk van Linssen, Bruns, Büttner, Matavz en Castaignos had verwacht komt er niet uit. Voetbaltechnisch is er te weinig voorhanden om het snel bij te sturen. Fraser mag dus hopen dat het vormverlies van vrijwel zijn hele voorhoede en enkele middenvelders snel voorbij is..
eens met jou reactie Dogo, maar ik denk dat we echt een hele slechte/matige selecte hebben. Als we toch eens heel eerlijk zijn, hebben we niet 1 voetballer op dit moment een stap hogerop kan, ook Rachica niet. Die moet als hii een stap hogerop wil, veel constanter worden, en moet zijn rendement een stuk omhoog. Geeft echt veel te weinig assists en scoort veel de weinig. Daarnaast, hoeveel goede wedstrijden herft hij dit seizoen nou gespeeld? Het middenveld vind ik tam, zonder creativiteit. Totaal geen aanvallend vermogen en verdedigend slecht. De backs zijn onderkant Eredivisie, en ons centrale duo is niet beter dan hrt Centrale duo van bv een AZ, Heerenveen, Utrecht. Subtop dus. Voetballend is het helemaal belabberd. De buitenspelers , Rschica al gehad, en Linssen zijn geen hoogvliegers. Ik snap ieder geval wel dat Linssen vorig jaar heel veel wedstrijden op de bank moest zitten bij Groningen. Ik mis gewoon jongens als Labyad. Matavz is geen van Wolfswinkel. Bij lange na niet zelfs. Als we 7e worden, is dat niet eens raar. Ik ben gewoon jaloers op AZ. Wat een elftal met zo veel eigen jeugd. Hier breekt geen zak door, mijn gevoel zegt dat Vitesse er heel slecht voor staat. Volgens kan er nirt veel, maar een goede buitenspeler en creatieve middenvelder zijn een must voor deze selectie.

Ook eens met dogo en wesje maar in de winterstop moet er een goede keeper gehaald worden. Dit wat er nu is kan gewoon niet meer. Of Room terughalen of Padt halen want die wil en mag weg van Groningen. Castagnios is gelukkig gehuurd dus daar zijn we over een half jaar vanaf. Dat hij ooit de talentvolste speler van Nederland was verbaasd me. Gelukkig ziet hij in dat hij het echt niet kan en het arrogante in hem is inmiddels wel verdwenen.Met alle respect, maar Padt gaat never nooit niet naar Vitesse. Die vind de stap gewoon niet groot genoeg, heeft al mogen ruiken aan het Nederlands elftal. En ergens heeft hij nog gelijk ook. Pak dan die Kortsmit van Sparta, geen absolute topper maar denk wel beter dan Pasveer, Tornes en Houwen bij elkaar. Volgens mii zelfs 1 van de hoogste reddingspercentage van de Eredivisie.

Een 4-3-3 rendeert eigenlijk alleen maar als de samenstelling van bepaalde kwaliteiten in je elftal klopt. Ten eerste moet je van achteruit direct doorschuiven naar het middenveld om overtal en dominantie op het middenveld te krijgen. Minimaal één van de centrale verdedigers moet dat kunnen. Bij Vitesse kunnen alleen v/d Werff en Oude Kotte dat van nature. Kashia moest het onder Bosz gedwongen ook.

Op het middenveld heb je in een 4-3-3 eigenlijk maar 1 controleur nodig. De beide andere middenvelders moeten vooral naar voren denken. Tenzij je tegen een hele sterke tegenstander speelt of een hele goede nummer 10 in je elftal hebt die kort achter de centrumspits blijft. Dan ga je met de punt naar voren spelen en hebben de links en rechtshalf vooral een verbindende rol.

Buitenspelers moeten aan de zijkanten acties maken en vooral de centrumspits of de nummer 10 bedienen.

Bij Vitesse is die hele lijn weg uit het systeem. De centrale verdedigers blijven star achterin staan. De backs proberen op te schuiven, maar daar komt alleen als Dabo en Büttner spelen iets van terecht. De verdedigende taken worden dan een stuk minder.
Op het middenveld spelen constant 2 controleurs. Serero en Bruns, of Serero en Foor. Mount is de enige die aanvallend iets doet. Het is dus niet heel raar dat er vooral achterin op eigen helft heen en weer wordt getikt. Daar zijn gewoon de meeste spelers aanwezig..
Voorin is Rashica bezig acties langs de lijn te maken. Omdat hij uit vorm is, geeft dat weinig rendement en veel balverlies. Op links gebeurt vrijwel niets. Geen actie en geen voorzet. Linssen houdt bestaansrecht door op gezette tijden een doelpunt mee te pikken, maar grotendeels is hij onzichtbaar.
Matavz is geen constante doelpuntenmachine. Wel een slimme spits die kan verrassen. Maar ook een voetballer die zo maar 10 wedstrijden droog staat qua doelpunten.
Castaignos is een clown. Altijd al geweest ook. Vooral bezig met zijn tegenstander. Zielig gewoon om te zien hoe hij steeds maar weer aan het duwen en trekken is en als de bal dan bereikbaar wordt, kijkt hij alleen maar naar de tegenstander.

In het recente verleden had Vitesse met J.A. v/d Heijden wel een doorschuivende centrale verdediger. Opkomende backs, en middenvelders die box to box speelden zodat verdedigend en aanvallend de juiste balans kon worden gezocht waar de wedstrijd om vroeg. Daar kreeg de ploeg haar dominantie van. Voorin liep het soms stroef, maar ook hele periodes prima. (Traore, Vako, Labyad, of alle combinaties met en rond Bony)
Vitesse speelt nu eigenlijk met 5 tot soms 6 verdedigers en van de overige 4 of 5 veldspelers is er maar 1 in vorm (Mount). Er is ingekocht door Allach, naar wens van Fraser. De gif die Henk van Linssen, Bruns, Büttner, Matavz en Castaignos had verwacht komt er niet uit. Voetbaltechnisch is er te weinig voorhanden om het snel bij te sturen. Fraser mag dus hopen dat het vormverlies van vrijwel zijn hele voorhoede en enkele middenvelders snel voorbij is..


Linssen als linksbuiten is helemaal niks Foor loopt nu meer mee te verdedigen hij moet de 2 centrale verdedigers ondersteunen.En ze hebben een spitsenprobleem er komen ballen genoeg van af links en rechts maar wat wil Matavz dan! En een trainer die totaal de weg kwijt is die niet meer weet wie hij moet opstellen ik zou allebei de spitsen op de bank zetten en Lars ten Teije in de spits laten spelen kijken of hij dat aankan. De keepers dat is een probleem Pasveer zag er bij deze goal niet goed uit en weer kost dat je 3 punten Fraser en Allach die deze oude man hebben gekocht samen met de voorzitter de Wit die Room een hak hebben gezet en voor een paar ton hebben verpats om een loser als Pasveer voor te halen. Er moet een TD en een nieuwe trainer komen die de boel helmaal op de kop gaan zetten het beleid dat gevoerd is door Allach is gewoon een waardeloze beleidsvoering geweest,dat is wel duidelijk. En wat jij Dogo aanhaalt als dat de voorhoede en middenvelders aan vormverlies lijden is niet het goede woord en de achterhoede en je keeper dan! Hij Fraser weet het gewoon niet meer net zoals zijn mede trainers!

Zo gek was het dus niet dat sommige zeiden dat we qwa niveau niet veel waren opgeschoten. Je mist Een goede bank een goede keeper en ongeveer 2 spelers die uit niets voorin een goal kunnen maken liefst 2 goede talenten. Mount komt er wel mist nu nog body maar daar zit wel winnaars mentaliteit in. Foor is een nuttige speler maar de rest is momenteel bedroevend hoewel faye zich wel goed gaat ontwikkelen denk ik.En onze spits is prima maar dan moet er wel op hem worden afgestemd, en kastanjes tja moet ik daar nog wat over zeggen zet dan een jeugd speler erbij als spits. Laten we hopen dat het na de winterstop beter zal gaan maar haal
Er nog twee aanvallers bij en kastanjes gauw met zwarte piet mee.

Zo gek was het dus niet dat sommige zeiden dat we qwa niveau niet veel waren opgeschoten. Je mist Een goede bank een goede keeper en ongeveer 2 spelers die uit niets voorin een goal kunnen maken liefst 2 goede talenten. Mount komt er wel mist nu nog body maar daar zit wel winnaars mentaliteit in. Foor is een nuttige speler maar de rest is momenteel bedroevend hoewel faye zich wel goed gaat ontwikkelen denk ik.En onze spits is prima maar dan moet er wel op hem worden afgestemd, en kastanjes tja moet ik daar nog wat over zeggen zet dan een jeugd speler erbij als spits. Laten we hopen dat het na de winterstop beter zal gaan maar haal
Er nog twee aanvallers bij en kastanjes gauw met zwarte piet mee.


Haha lensink , tamme kastanjes. Ik heb ze nooit gelust!

Een 4-3-3 rendeert eigenlijk alleen maar als de samenstelling van bepaalde kwaliteiten in je elftal klopt. Ten eerste moet je van achteruit direct doorschuiven naar het middenveld om overtal en dominantie op het middenveld te krijgen. Minimaal één van de centrale verdedigers moet dat kunnen. Bij Vitesse kunnen alleen v/d Werff en Oude Kotte dat van nature. Kashia moest het onder Bosz gedwongen ook.

Op het middenveld heb je in een 4-3-3 eigenlijk maar 1 controleur nodig. De beide andere middenvelders moeten vooral naar voren denken. Tenzij je tegen een hele sterke tegenstander speelt of een hele goede nummer 10 in je elftal hebt die kort achter de centrumspits blijft. Dan ga je met de punt naar voren spelen en hebben de links en rechtshalf vooral een verbindende rol.

Buitenspelers moeten aan de zijkanten acties maken en vooral de centrumspits of de nummer 10 bedienen.

Bij Vitesse is die hele lijn weg uit het systeem. De centrale verdedigers blijven star achterin staan. De backs proberen op te schuiven, maar daar komt alleen als Dabo en Büttner spelen iets van terecht. De verdedigende taken worden dan een stuk minder.
Op het middenveld spelen constant 2 controleurs. Serero en Bruns, of Serero en Foor. Mount is de enige die aanvallend iets doet. Het is dus niet heel raar dat er vooral achterin op eigen helft heen en weer wordt getikt. Daar zijn gewoon de meeste spelers aanwezig..
Voorin is Rashica bezig acties langs de lijn te maken. Omdat hij uit vorm is, geeft dat weinig rendement en veel balverlies. Op links gebeurt vrijwel niets. Geen actie en geen voorzet. Linssen houdt bestaansrecht door op gezette tijden een doelpunt mee te pikken, maar grotendeels is hij onzichtbaar.
Matavz is geen constante doelpuntenmachine. Wel een slimme spits die kan verrassen. Maar ook een voetballer die zo maar 10 wedstrijden droog staat qua doelpunten.
Castaignos is een clown. Altijd al geweest ook. Vooral bezig met zijn tegenstander. Zielig gewoon om te zien hoe hij steeds maar weer aan het duwen en trekken is en als de bal dan bereikbaar wordt, kijkt hij alleen maar naar de tegenstander.

In het recente verleden had Vitesse met J.A. v/d Heijden wel een doorschuivende centrale verdediger. Opkomende backs, en middenvelders die box to box speelden zodat verdedigend en aanvallend de juiste balans kon worden gezocht waar de wedstrijd om vroeg. Daar kreeg de ploeg haar dominantie van. Voorin liep het soms stroef, maar ook hele periodes prima. (Traore, Vako, Labyad, of alle combinaties met en rond Bony)
Vitesse speelt nu eigenlijk met 5 tot soms 6 verdedigers en van de overige 4 of 5 veldspelers is er maar 1 in vorm (Mount). Er is ingekocht door Allach, naar wens van Fraser. De gif die Henk van Linssen, Bruns, Büttner, Matavz en Castaignos had verwacht komt er niet uit. Voetbaltechnisch is er te weinig voorhanden om het snel bij te sturen. Fraser mag dus hopen dat het vormverlies van vrijwel zijn hele voorhoede en enkele middenvelders snel voorbij is..
eens met jou reactie Dogo, maar ik denk dat we echt een hele slechte/matige selecte hebben. Als we toch eens heel eerlijk zijn, hebben we niet 1 voetballer op dit moment een stap hogerop kan, ook Rachica niet. Die moet als hii een stap hogerop wil, veel constanter worden, en moet zijn rendement een stuk omhoog. Geeft echt veel te weinig assists en scoort veel de weinig. Daarnaast, hoeveel goede wedstrijden herft hij dit seizoen nou gespeeld? Het middenveld vind ik tam, zonder creativiteit. Totaal geen aanvallend vermogen en verdedigend slecht. De backs zijn onderkant Eredivisie, en ons centrale duo is niet beter dan hrt Centrale duo van bv een AZ, Heerenveen, Utrecht. Subtop dus. Voetballend is het helemaal belabberd. De buitenspelers , Rschica al gehad, en Linssen zijn geen hoogvliegers. Ik snap ieder geval wel dat Linssen vorig jaar heel veel wedstrijden op de bank moest zitten bij Groningen. Ik mis gewoon jongens als Labyad. Matavz is geen van Wolfswinkel. Bij lange na niet zelfs. Als we 7e worden, is dat niet eens raar. Ik ben gewoon jaloers op AZ. Wat een elftal met zo veel eigen jeugd. Hier breekt geen zak door, mijn gevoel zegt dat Vitesse er heel slecht voor staat. Volgens kan er nirt veel, maar een goede buitenspeler en creatieve middenvelder zijn een must voor deze selectie.

Ook eens met dogo en wesje maar in de winterstop moet er een goede keeper gehaald worden. Dit wat er nu is kan gewoon niet meer. Of Room terughalen of Padt halen want die wil en mag weg van Groningen. Castagnios is gelukkig gehuurd dus daar zijn we over een half jaar vanaf. Dat hij ooit de talentvolste speler van Nederland was verbaasd me. Gelukkig ziet hij in dat hij het echt niet kan en het arrogante in hem is inmiddels wel verdwenen.


Met alle respect, maar Padt gaat never nooit niet naar Vitesse. Die vind de stap gewoon niet groot genoeg, heeft al mogen ruiken aan het Nederlands elftal. En ergens heeft hij nog gelijk ook. Pak dan die Kortsmit van Sparta, geen absolute topper maar denk wel beter dan Pasveer, Tornes en Houwen bij elkaar. Volgens mii zelfs 1 van de hoogste reddingspercentage van de Eredivisie.


Ik had daar nooit aan gedacht maar je hebt gelijk! Die Kortsmit is een groot talent en penalty killer. Als we die willen hebben moeten we er nu direct werk van maken! Maak jij de wit wakker? Winterstop begint gauw en bij ons is het een noodsituatie . Misschien kunnen we Passeer wel inruilen. Alleen jammer voor Sparta want dan degraderen zij 100 procent zeker .

GEACHT BESTUUR, Via deze ondemocratische weg eisen wij (actiegroep wij willen KORTSMIT) na de winterstop een nieuwe keeper. Onze keus is gevallen op “ KORTSMIT “ Meneer de Wit trek die Rus ff aan zijn jassie. Enne Kastanjes mag direct ook ingeruild worden. Ten teije hebben we al in huis dus U houd geld over!

Zo gek was het dus niet dat sommige zeiden dat we qwa niveau niet veel waren opgeschoten. Je mist Een goede bank een goede keeper en ongeveer 2 spelers die uit niets voorin een goal kunnen maken liefst 2 goede talenten. Mount komt er wel mist nu nog body maar daar zit wel winnaars mentaliteit in. Foor is een nuttige speler maar de rest is momenteel bedroevend hoewel faye zich wel goed gaat ontwikkelen denk ik.En onze spits is prima maar dan moet er wel op hem worden afgestemd, en kastanjes tja moet ik daar nog wat over zeggen zet dan een jeugd speler erbij als spits. Laten we hopen dat het na de winterstop beter zal gaan maar haal
Er nog twee aanvallers bij en kastanjes gauw met zwarte piet mee.


Aan het begin van het seizoen was iedereen juist vol lof over ons team. Spelers die uit het niets een doelpunt konden maken als Bruns, Linsen en Rachica. Mount zou het zeker gaan maken, want jeugdspeler van het jaar. Matavz had het blijkbaar nog niet verleerd want knalde de één na de ander er in. Serero was een speler met de taaiheid van Nakamba, maar opbouwend veel slimmer. Foor maakte ook stappen.....

Beste critici, dit kan niet allemaal opeens weg zijn en is ook niet weg. Met wat kleine ingrepen in de opstelling waarin we niet met een middenveld spelen met een dikke punt naar achteren maar een middenveld met de punt naar voren krijg je volledig andere wedstrijden. De vier mannen achterin moeten het prima daar kunnen redden. Ze zijn goed genoeg voor iedere Eredivisiewedstrijd. Alleen het vertrouwen bij Kashia moet snel terugkomen. 5 jaar geleden denderde hij als hij de kans kreeg met de bal aan de voet de 16 meter in. Dan kan hij nog steeds, daar ben ik van overtuigd. En Buttner er ook maar weer eens inzetten want hij brengt opbouwend meer dan Faye.

Lijkt me goed dat we niet altijd het glas half leeg zien, maar ook weer eens half vol! We hebben twee wat gemakkelijkere wedstrijden voor de boeg. Na 6 punten ziet de wereld er weer een beetje anders uit.

Wat ik mij dus afvroeg is waarom Fraser niet met 2 spitsen ging spelen om zo iets te forceren. Je staat 1-0 achter in de kuip en Feyenoord speelde ook bedroevend slecht. Wat doet Fraser ? Een spits voor een spits en van bergen erin zetten.. zo kun je toch niks forceren ?
Tactisch is het een slechte coach. Iedere andere coach zou met 2 spitsen spelen en desnoods de lange bal te hanteren. Want voetballend lukte het de hele wedstrijd niet om kansen te creëren.
En om pasveer de schuld te geven van dit verlies is ook overdreven. Ja hij kwam te vroeg uit. Doet hij wel vaker en dan gaat het wel goed.
Die aanval begon helemaal vanuit achteruit. Een slimme speler pakt geel en haalt de aanval eruit. Iedereen ging in de fout. Er werd slap verdedigd vanaf de voorhoede tot achterin.
Totaal ook helemaal niks gecreëerd. Geen uitgespeelde kans gehad.

Ach natuurlijk is Fraser tactisch een zeer matige coach. Dat weten we toch al vanaf het begin. Hij schiet echter volledig tekort in de motivatie van de ploeg. Kijk eens hoe we weer uit de startblokken schieten. Slap, afwezig en onzeker. En elke keer moeten we de hele wedstrijd weer achter de feiten aan lopen. Aan zijn twee assistenten heeft hij ook weinig. Daarnaast heb ik op een of andere manier ook elke keer het idee dat hij winnen tegen Ajax belangrijker vind dan winnen van zijn grote liefde Feyenoord. En dan achteraf altijd krokodillentranen om het niet teveel te laten opvallen.
Lekker verhaal hoor!! Waardeloos.

Haha wordt hier serieus Kortsmit genoemd? Die blunderde (gelukkig) toch wat af in de halve finale van de beker tegen ons. Dan kun je net zo goed Pasveer als eerste keep houden.

Het moet nu eindelijk eens tot de brains van Fraser en zijn companen doorgedrongen zijn, dat die Castaignos er er helemaal geen bal van kan als vervangend spits. Bij basisspeler Matavs heb ik ook grote twijfels, maar één verzoek van deze supporter. Als Matavs niet aan scoren toekomt en gewisseld moet worden geef dan Lars Ten Tije de nodige speelminuten om vertrouwen te tanken in de basiself. Deze speler heeft opnieuw 2x gescoord in Jong Vitesse, dus verdient hij die kans om zich in de basiself te bewijzen!

Haha wordt hier serieus Kortsmit genoemd? Die blunderde (gelukkig) toch wat af in de halve finale van de beker tegen ons. Dan kun je net zo goed Pasveer als eerste keep houden.


Nee, als haalbare goedkope optie is hij wel een keeper die door kan groeien. Hii blunderde inderdaad bij de goal van Baker. Padt is onhaalbaar, en zal boven de miljoen kosten. Ik vind Pasveer niet zo waardeloos als de meeste hier doen blijken, maar is 34 en gaat nooit meer beter worden, alleen maar minder. Het is geen puntenpakker, en wat betreft Kortsmit. Wat ik ook al in de reactie zei, geen geweldenaar, maar zeker beter dan Pasveer, Houwen, en tornes bij elkaar. Je gaat er dus op vooruit, en daarnaast als ik me niet vergis, een van de grootse reddingspercentages van de Eredivisie. Daarnaast ook , wat Vitesse supporter zei, een penaltykiller. Van de laatste 10 Penals, 7 gepakt. Dat kan niemand hem navertellen uit de Eredivisie.

Triest, dat we ons hier steeds weer bezondigen aan kritiek op Pasveer. Daar denken ze in Rome heel anders over....
Ik was toen Hij bij Twente en Heracles speelde ook al geen fan van hem, maar het lijkt wel of hij nu de schuld krijgt van dit zwalkende Vitesse. Als Linssen, Foor, Matavz, Castaignos, Dabo, Rashica en hun maten nu gvd eens gaan doen waarvoor ze gehaald zijn en betaald worden, of in ieder geval de vechtlust van Buttner tonen, dan gaat de rest vanzelf meedoen, inclusief Pasveer. Maar er moet nog een behoorlijk wonder gebeuren als ik volgend jaar weer € 300 uitgeef aan een seizoenkaart om een hartkwaal op te lopen!!!

Mason Mount zegt genoten te hebben van de sfeer in de Kuip, maar helaas werd er wel verloren! A.s. donderdag kan hij opnieuw aan de bak in een zeer goed gevuld Gelredome om zijn talent, die hij onbetwist in zich heeft, te laten zien aan de Vitesse-aanhangers. We zijn dan wel uitgeschakeld, maar toch kun je in zulke wedstrijden aan klantenbinding doen door er vol voor te gaan tegen de sterren van OFC Nice w.o. Balotelli. Helaas is Wesley Snijder geblesseerd. Als Vitesse net zo'n puike partij op de grasmat legt als tegen de onverdiend verloren thuiswedstrijd tegen Lazio Roma, dan zullen de supporters toch tevreden huiswaarts keren. Het kan dan ook een ommekeer en "boost" geven voor het verdere verloop van de competitie.

Linssen als linksbuiten is helemaal niks Foor loopt nu meer mee te verdedigen hij moet de 2 centrale verdedigers ondersteunen.En ze hebben een spitsenprobleem er komen ballen genoeg van af links en rechts maar wat wil Matavz dan! En een trainer die totaal de weg kwijt is die niet meer weet wie hij moet opstellen ik zou allebei de spitsen op de bank zetten en Lars ten Teije in de spits laten spelen kijken of hij dat aankan. De keepers dat is een probleem Pasveer zag er bij deze goal niet goed uit en weer kost dat je 3 punten Fraser en Allach die deze oude man hebben gekocht samen met de voorzitter de Wit die Room een hak hebben gezet en voor een paar ton hebben verpats om een loser als Pasveer voor te halen. Er moet een TD en een nieuwe trainer komen die de boel helmaal op de kop gaan zetten het beleid dat gevoerd is door Allach is gewoon een waardeloze beleidsvoering geweest,dat is wel duidelijk. En wat jij Dogo aanhaalt als dat de voorhoede en middenvelders aan vormverlies lijden is niet het goede woord en de achterhoede en je keeper dan! Hij Fraser weet het gewoon niet meer net zoals zijn mede trainers!

Vormverlies is iets anders dan voetbalkwaliteit. De keeper en de verdedigers hebben een bepaald niveau dat helaas niet meer is dan maximaal Nederlandse subtop. Pasveer zal altijd dit soort fouten maken, Kashia heeft het goede karakter maar iets minder talent dan hij verdient. Miazga is degelijk, maar meer ook niet, Dabo is middelmatig maar heeft wel de inzet die we graag bij spelers zien en Faye is een hele jonge voetballer die nog veel fout moet doen in zijn leerweg omhoog. Net als Paul Verhaegh destijds zal dat Vitesse nog wel eens een puntje kosten.
Het voetbal moet vanaf het middenveld en voohoede komen bij deze selectie. En daar zit net te weinig in. Met deze selectie is het zaak hen heel duidelijk te maken dat ze op basis van hun karakter zijn gekocht en niet puur vanwege hun fabelachtige voetbalkwaliteiten. Het lijkt er op dat deze spelers de realiteit een beetje kwijt zijn. Alleen als ze als team voor elkaar hun fouten en tekortkomingen willen herstellen, kunnen ze een topprestatie leveren. Zodra ze gaan denken dat ze betere voetballers zijn, die het op 70 of 80% kunnen doen qua inzet en op hun techniek, dan gaan ze op hun bek. Keer op keer weer opnieuw.

Haha wordt hier serieus Kortsmit genoemd? Die blunderde (gelukkig) toch wat af in de halve finale van de beker tegen ons. Dan kun je net zo goed Pasveer als eerste keep houden.

Vitesse moet Benjamin van Leer van ajax verlossen... Dan haal je een jongen binnen die de komende jaren stappen kan maken en punten voor je pakt. Of ze moeten de keeper van VVV een goede aanbieding doen. Padt gaat Gronngen binnen Nederland alleen verlaten voor de traditionele top drie. Als hij naar PSV gaat dan wordt Eloy Room het kind van de rekening..

Wat zijn die Europa League wedstrijden toch belangrijk als extra inkomstenbron voor onze club Vitesse en wat hebben de wedstrijden die in de Gelredome gespeeld worden toch een aantrekkingskracht op voetbalminnend Arnhem e.o. Voor de a.s. wedstrijd tegen OGC Nice ziet het ernaar uit dat de Gelredome zo goed als uitverkocht zal zijn, terwijl er alleen gespeeld zal worden voor de eer en niet te versmaden natuurlijk de winstpremie van Euro 360.000,- . Hieruit blijkt, dat het in feite een "Must" is voor Vitesse om opnieuw in de competitie in de subtop te eindigen om weer een ticket te bemachtigen voor de Europa League 2017/2018.

Wat zijn die Europa League wedstrijden toch belangrijk als extra inkomstenbron voor onze club Vitesse en wat hebben de wedstrijden die in de Gelredome gespeeld worden toch een aantrekkingskracht op voetbalminnend Arnhem e.o. Voor de a.s. wedstrijd tegen OGC Nice ziet het ernaar uit dat de Gelredome zo goed als uitverkocht zal zijn, terwijl er alleen gespeeld zal worden voor de eer en niet te versmaden natuurlijk de winstpremie van Euro 360.000,- . Hieruit blijkt, dat het in feite een "Must" is voor Vitesse om opnieuw in de competitie in de subtop te eindigen om weer een ticket te bemachtigen voor de Europa League 2017/2018.


Sub top eredivisie is de eerste stap, dan play-offs winnen en vervolgens moeten ze dan meerdere teams zien te verslaan die een maatje te groot zijn. laten we aub reëel zijn. Vitesse speelt de komende jaren geen poulefase EL meer. Net als bijna alle eredivisie ploegen trouwens..


Inloggen en reactie plaatsen