Jong Vitesse heeft geen kind aan Quick: 7-1

Jong Vitesse heeft afgelopen zondag overtuigend gewonnen vs Quick: 7-1. De Arnhemmers domineerde de wedstrijd en lieten de gasten uit Den Haag alle hoeken van het veld zien. De doelpunten aan Arnhemse zijde kwamen op naam van: Lars ten Teije (2x), Mitchell van Bergen, Cali Daniël, Gino Bosz en Bo van Essen (2x). Dit betekent dat de beloftenploeg, met 31 punten uit veertien wedstrijden, op de tweede plek in de Derde Divisie Zondag staat.

Foto's: SV Vitesse

image

De wedstrijd begon met een Arnhems overwicht, echter bleven doelpunten en grote kansen uit. Pas halverwege de eerste helft viel de openingstreffer. Ten Teije scoorde het eerste doelpunt van de middag: 1-0. In een tijdsbestek van twintig minuten wist de beloftenploeg van Joseph Oosting de wedstrijd te beslissen. Van Bergen tekende vlak na de openingstreffer voor de tweede Arnhemse goal: 2-0. Ook Daniël wist na een fraaie aanval de bal in het doel te schieten: 3-0. Jong Vitesse bleef aanvallen en Bosz schoot het vierde doelpunt tegen de touwen: 4-0. Nog vlak voor rust wist Ten Teije de ruststand te bepalen: 5-0.

image

Na rust bleef de Arnhemse formatie kansen creëren. De doelman van Quick speelde ondanks een doelpuntrijke eerste helft een goede wedstrijd. Door zijn vele reddingen werden de dubbele cijfers niet gehaald. Uiteindelijk moest hij toch de zesde Arnhemse treffer incasseren. Van Essen schoot zijn eerste van de middag in het doel: 6-0. De Hagenezen mochten na het incasseren van de zesde treffer toch nog een eretreffer noteren. Quick-speler Joost de Gelder schoot de bal vanaf de penaltystip achter Jong Vitesse-doelman Jeroen Houwen: 6-1. Niet veel later werkte Van Essen zijn tweede van de wedstrijd in het doel en bepaalde daarmee de eindstand: 7-1.

image

 

Reacties (8)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

hopen dat ze weer kunnen opklimmen naar 2de divisie

5-0 winnen van UNA en 7-1 winnen van Quick, hoe kun je dan 2e staan?

Als er regelmatig een beroep wordt gedaan op een belangrijk deel van de spelers van Jong Vitesse om op de reservebank plaats te nemen bij het eerste elftal, terwijl Jong Vitesse ook moet spelen die dag, dan is de 2e plaats op de ranglijst snel verklaard.

Gelukkig zit er nog wel wat leven in de club. Jong Vitesse speelt mee voor het kampioenschap en dat is belangrijk voor de hele accademie. 6 punten inhalen moet te doen zijn met nog een halve competitie te gaan. UNA is wel heel constant gebleken, dus de onderlinge pot moet voor de tweede keer gewonnen worden en de koploper moet dan nog een paar keer een uitglijder maken. Meedoen telt in deze competitie niet voor Vitesse. Alleen de promotie is dit keer goed genoeg..

Haal deze Rechtsback maar op!

"Het zou voor ons vervelend zijn als een jongen als hij transfervrij vertrekt. En ik preek nu een beetje voor eigen parochie: maar als ik hem was zou ik bij ADO blijven. Hij is bij deze club international geworden, geniet het vertrouwen en kan ook hier nog stappen maken. Het is aan hem."

Ebuehi (21) debuteerde in 2014 in het eerste elftal van ADO. Sinds dit jaar is het talent international van Nigeria. Mogelijk is hij komende zomer actief op het WK

Wat moet je ermee?

Wat moet je ermee?

Precies, weer een speler die je dan om de twee jaar een belangrijke periode kwijt bent aan de afrika cup.

Wat moet je ermee?

Precies, weer een speler die je dan om de twee jaar een belangrijke periode kwijt bent aan de afrika cup.


Daarnaast hebben we zelf Lelieveld. Volgens mij is die echt niet minder dan die gozer van ADO die het presteerde om in 5 minuten twee keer geel te pakken tegen ons.


Inloggen en reactie plaatsen