Samen Europees voetbal goed afsluiten

Vitesse speelt donderdag, helaas, al weer de laatste wedstrijd in Europa. Tegen het Franse OGC Nice strijdt Vitesse voor de eerste punten in eigen huis. Samen willen we de Europese campagne goed afsluiten.

De afgelopen maanden hebben de supporters de club uitstekend op de Europese kaart gezet. Ook donderdag belooft het een vol en sfeervol GelreDome te worden.

Helaas heeft Vitesse een boete ontvangen van de UEFA, omdat er vuurwerk is afgestoken in het uitvak op bezoek bij SV Zulte Waregem. Vitesse doet nogmaals een vriendelijk doch dringend verzoek aan alle supporters om geen vuurwerk af te steken. Daarmee benadeel je de club én jezelf, aangezien de schade verhaald wordt op degene die het vuurwerk heeft afgestoken.

Een ander aspect vanuit de UEFA is dat er op de promenade geen alcohol mag worden geschonken. Wel is alcoholvrij bier te verkrijgen.

Kom op tijd
Net zoals vs S. S. Lazio en SV Zulte Waregem wordt het donderdagavond weer behoorlijk druk in GelreDome. De vorige keer stonden nog veel supporters in de rij bij de tourniquets toen er werd afgetrapt. Kom dus op tijd naar het stadion om niks te hoeven missen! Het stadion gaat zoals gebruikelijk 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd open. De deuren van GelreDome openen donderdagavond dus om 19.35 uur.

image

Busvervoer
De bussen van Breng/Connexxion rijden donderdagavond zoals tijdens reguliere Eredivisiewedstrijden. Dat betekent dat jij op vertoon van jouw seizoenkaart of passe-partout vanaf twee uur voor tot twee uur na de wedstrijd gratis gebruik kan maken van het busvervoer (inclusief de pendelbussen van het station naar GelreDome v.v.).

Parkeren
De seizoenparkeerkaarten zijn voor de Europese wedstrijden niet geldig. Parkeerkaarten zijn te koop bij het oprijden van het stadionterrein.

Wedstrijdsjaal
De unieke wedstrijdsjaal is voor 10,- euro te koop in MijnVitesse (GelreDome) en op de promenades.

Gratis Europa League badge + respect badge
Op donderdag 7 december is er een unieke actie in MijnVitesse (GelreDome). Bij aankoop van een wedstrijdshirt krijg je GRATIS een Europa League badge + een respect badge.

Deze actie geldt alleen op donderdag 7 december in MijnVitesse (GelreDome) en OP = OP!

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen