Eelloo nieuwe partner Vitesse Voetbal Academie

Eelloo en Vitesse zijn per december een samenwerking aangegaan. De Vitesse Voetbalacademie maakt in de samenwerking gebruik van de onderscheidende visie en tools van Eelloo voor het organiseren van (talent)ontwikkeling van de trainers binnen de Vitesse Voetbal Academie. Eelloo is de ‘Resource for Humans’ RH-dienstverlener in Nederland.

Jeroen van de Star van Eelloo: “Wij zijn trots op de samenwerking met deze prachtige club met een rijke historie, groeiende groep talenten en haar betrokken supporters. We bedrijven allebei topsport, hebben oog voor talentontwikkeling en zijn beiden innovatief en challengers in onze eigen sector. Wij kijken er naar uit om samen met de trainers met persoonlijke en professionele ontwikkeling de Voetbalacademie op een nog hoger niveau te zetten.”

Edwin Petersen, vanaf 2016 hoofd van de Vitesse Voetbal Academie: “De Vitesse Voetbal Academie is door de KNVB gecertificeerd als een internationale academie en heeft door de bond een maximale beoordeling van vier sterren gekregen. Het doel is om de komende jaren met de Voetbalacademie verder te groeien naar een toonaangevende en topsportwaardige organisatie waarin presteren, ontwikkelen en resultaten hand in hand gaan. Naast de ontwikkeling van de spelers hebben we als professionele voetbalorganisatie de focus op de ontwikkeling van onze trainers. Zaken als expertise, persoonlijke ontwikkeling, innovatie en zelfsturing staan in dit proces centraal."

Als coach voor de coaches bij Vitesse, is ook sportpsycholoog Afke van de Wouw bij het project betrokken. Van de Wouw: “Vitesse draagt hiermee niet alleen bij aan de ontwikkeling van spelers, maar ook aan die van trainers. Een belangrijke combinatie voor een succesvolle en innovatieve leeromgeving.”

Over Eelloo
Samen met organisaties, HR-dienstverleners, assessmentbureaus en talent experts geeft Eelloo het werken van de toekomst vorm. Met onze RH-methode helpen we organisaties om mensen centraal te stellen. En met onze online producten, diensten en advies geven we iedereen de regie. We zien hoe snel organisaties veranderen. Hoe iedereen zoekt naar nieuwe samenwerkingsvormen. Hoe mensen vechten voor hun plek. En welke kansen technologie biedt. Dat vraagt om een andere kijk op werk - en snel ook. Daarom nemen we het voortouw. Samen met opdrachtgevers, afnemers en collega’s bouwen we aan een arbeidsmarkt waarin iedereen van waarde is. En er ruimte is voor iedereen. Want werk is er voor jou. En niet andersom.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen