Speciale actie halve seizoenkaart

Nog drie dagen tot de eerste thuiswedstrijd van 2018! Na de overwinning op Sparta Rotterdam trapt Vitesse zaterdag om 20.45 uur tegen sc Heerenveen. Ben jij er de tweede seizoenshelft ook bij? Bestel nu jouw halve seizoenkaart!

Als jij nu een halve seizoenkaart bestelt dan geldt er een speciale actie afhankelijk van de tribune waar je voor kiest!

Edward Sturing-tribune (Noord)
Jij mag in de tweede seizoenshelft, op één van de speciale museumdagen, het totaal vernieuwde Vitesse-museum gratis bezoeken.

Charly Bosveld-tribune (Oost)
Nieuwe seizoenkaarthouders op deze tribune mogen gamen tegen de officiële eSporter van Vitesse: Paskie Rokus. Paskie is op een aantal wedstrijddagen aanwezig om het tegen jou op te nemen.

Theo Bos-tribune (Zuid)
Als jij nu een halve seizoenkaart bestelt voor de Theo Bos-tribune (Zuid), kan jij zorgen voor een nog sfeervoller GelreDome! Van iedere seizoenkaart die op deze tribune wordt besteld, gaat er namelijk €5,- direct terug naar diverse sfeerverhogende activiteit(en) op de Theo Bos-tribune (Zuid). De totale opbrengst wordt in de tweede seizoenshelft gebruikt. 

Just Göbel-tribune (West)
Jij mag in de tweede seizoenshelft, op één van de speciale museumdagen, het totaal vernieuwde Vitesse-museum gratis bezoeken.

Wil jij er de tweede seizoenshelft iedere thuiswedstrijd bij zijn? Ga dan naar www.vitesseseizoenkaart.nl en bestel gemakkelijk zelf jouw stoel in GelreDome.

Bestel jouw seizoenkaart

image

Reacties (39)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Ik vraag me af of een rondje museum, of een niets zeggend potje gamen veel mensen zal overhalen om interesse in een halve seizoenkaart te krijgen. De actie voor de kaarten op zuid is helemaal lachwekkend. Je investeert in een sfeeractie die je vanuit je eigen tribune niet in volle glorie zal kunnen zien.
Hoe mooi dat ook is overigens. Maar feitelijk kunnen ze beter van alle kaarten op noord, oost en west een duit in het zakje voor de sfeeracties doen en de gasten op zuid als troost tegen Paskie laten gamen..
Eén bezoek aan het Vitesse museum zou voor alle nieuwe en bestaande kaarthouders gratis moeten zijn.

Een speciale aktie om het GelreDome voller te krijgen, zou kunnen zijn om wat attractiever te voetballen. Degene die deze lachwekkende akties heeft verzonnen..........tsja. Lijkt wel of de treurnis op het veld overslaat naar de burelen op Papendal.

Dit heeft meer weg van een wanhoopactie om de Gelredome voller te krijgen. Ik heb zo mijn twijfels of er veel museumgangers zijn onder voetbalsupporters!

En ja Jans was wel op papendal Dogo ik heb hem gezien en is bevestigt door Shouhsou. En wat Piet Velthuizen betreft die mag voor mij komen zoontje Bosz krijgt wel een contract! waarom hij niet als hij op peil is. Mount trainde gewoon mee woensdag dan weet je dat ook Dogo. Wat jou betreft Dogo heb je de winterslaap uit.

Wel fijn nieuws dat Pietje Velthuizen bij Jong Vitesse gaat meetrainen om zijn conditie op peil te houden.
Laat ze maar heel goed kijken naar Piet. Dan zal snel duidelijk zijn dat hij nog een meerwaarde is. Misschien kan hij toegevoegd worden aan Jong Vitesse om ze dit jaar kampioen te maken en komend seizoen weer gewoon bij de eerste selectie aanschuiven. Welkom terug Piet. Voorlopig althans.

Piet was anders een flinke stoorzender toen hij op de bank kwam. Van mij hoeft het allemaal niet met Piet. Vites lijkt wel een sociaal vangnet.

Snap ook niet dat gino bosz mee mag naar Spanje. Kreeg geen contract , was dus niet goed genoeg. Toen naar Heracles enz en overal geen contract. Nu weer bij vitesse en toch goed genoeg voor mee te kunnen op trainingskamp . Onbegrijpelijk .
Misschien omdat hij zoontje is van bosz.

Velthuizen komt niet in aanmerking voor een contract , hebben ze al een andere keeper gecontracteerd dan want je kan het niet maken voor je supporters om met die drie koekebakkers verder te gaan

Zowel Eloy Room als Piet Veldhuizen behoren tot de betere keepers van Nederland
Dus Pietje kom gauw terug we missen jou ook eloy mag gauw weer terug komen. Dan kunnen we die huidige clown lozen. ACTIE!!!!!!!!! Wij willen een echte keeper. Er zijn mogelijkheden genoeg.

Snap ook niet dat gino bosz mee mag naar Spanje. Kreeg geen contract , was dus niet goed genoeg. Toen naar Heracles enz en overal geen contract. Nu weer bij vitesse en toch goed genoeg voor mee te kunnen op trainingskamp . Onbegrijpelijk .
Misschien omdat hij zoontje is van bosz.


Gini Bosz is een zeer degelijke voetballer, die moeiteloos ingezet kan worden op zijn favoriete positie, is gedreven, kortom een best een gewilde verdediger!!

Alle aandacht gaat naar Alex en de rest dan die wel een goed vetpercentage heeft zijn ze beter gaan voetballen ik vind van niet met al die meet apparatuur de grootste onzin en gigantisch duur en Fraser maar loeren o Alex heeft weer te veel vet hij heeft de pik op deze jongen en kan daar met zijn arrogantie niet mee omgaan de rollen worden in mijn ogen omgedraaid Fraser word niet aangepakt alleen in bescherming genomen ik heb van uit de club er niets over gehoord. Maar dit is niet goed voor de club ivm verkoopwaarde van Alex die echt wel is afgevallen in mijn ogen is het gewoon een hetze en Fraser komt er mee weg zo gaat het in deze wereld om van te kotsen als er een in bescherming genomen moest zijn was het Alex wel maar over Fraser houden ze achterbaks de mond dicht he de Wit en van Hintum slijmbal 1e klas.

ze proberen alles stil te houden, maar juist nu ze stil moesten zijn doen ze dat niet. Ze willen buttner graag verhuren of liefst verkopen, dan ga je toch niet zeggen dat hij geen professionele houding heeft etc etc hoe dom ben je dan... domme mensen die er werken zet er er eens een slimme man mbt koop, verkoop en communiatie rondom spelers neer!

Zeer zwak hoe de berichtgeving op dit moment is, Alex maar ook de club worden hiermee ook beschadigd. 
Zoals ik al eerder zei, heeft het verhaal uiteraard twee kanten, zowel Alex moet hand in eigen boezem steken maar ook Vitesse laat wederom steken vallen. En dit is niet voor het eerst helaas. 

Beide partijen komen er weer slecht uit.

Qua Henk, zoals gezegd gaat hij gewoon mee naar Spanje en Alex is het kind van de rekening geworden.
De technische leiding van de club tot slot, laat wederom een brevet van onvermogen zien.

Lensink en Shoushou wat dat betreft kijken we er toch hetzelfde naar, heel onprofessioneel van de heren die de club besturen. Zelfs een Kerst en een Nieuwjaars groet vanuit de bestuurders kan er niet van af!

Lensink en Shoushou wat dat betreft kijken we er toch hetzelfde naar, heel onprofessioneel van de heren die de club besturen. Zelfs een Kerst en een Nieuwjaars groet vanuit de bestuurders kan er niet van af!

Het Büttner verhaal lijkt heel erg op dat van Leerdam en verder terug dat van Djurdjevic. Ze leren niet van hun foutjes. Natuurlijk brengen ook zaakwaarnemers e.e.a. naar buiten, maar inderdaad helpt de communicatie van Vitesse niet om nog een goede prijs bij verkoop te krijgen.

@ Hendry,
ik was inderdaad even helemaal klaar met Vitesse. Nu nog ben ik niet optimaal gemotiveerd om de tweede seizoenshelft al te zien starten. Ik heb er weinig vertrouwen in en ik merk aan mezelf dat het me ook heel veel minder doet allemaal. Als ik wedstrijden zal moeten missen, heb ik daar de komende maanden geen problemen mee. Dat is bij mij nooit eerder zo geweest, maar misschien is het goed een beetje meer afstand te nemen.

Piet was anders een flinke stoorzender toen hij op de bank kwam. Van mij hoeft het allemaal niet met Piet. Vites lijkt wel een sociaal vangnet.

Piet kan moeilijk met teleurstelling omgaan. In eerste instantie viel dat stoorzender gedrag nog wel mee. Piet snapte toen echt wel dat hij minder presteerde. Room bleef het goed doen en met een definitieve rol op het tweede plan kon Piet inderdaad niet omgaan.
Niet gek ook dat hij voor een vertrek koos. Nu komt hij toch anders weer binnen. En een op en top gemotiveerde Piet Velthuizen is gewoon veel beter dan alles wat er nu bij Vitesse 1 en Jong Vitesse rondloopt.
De club hoeft niets. Ze moeten alleen goed kijken en eerlijk durven te zijn. Ook naar zichzelf. Als Piet beter is, dan is het een kans voor open goal om hem binnen te halen en andere keepers te kunnen laten vertrekken.

Dogo ik merk ook bij mijzelf dat Vitesse mij steeds meer tegen staat ik bedoel eigenlijk niet de club maar degene die beleid moeten voeren dat begint bij de Wit en de Td die er nu is staat mij niet aan. Ik ben blij dat Allach vertrokken is en dan de trainer die er niets van bakt dat deze vent nog steeds voor de groep staat is ongelooflijk. Eerst had meneer last van een commissaris niet van de politie maar van Vitesse nota bene dat is nog nooit gebeurd volgens mij en toen kregen sommige spelers van deze brulaap commentaar daarna de supporters en lest best de club die hij voor gek zette in een toneelstuk waar hij de hoofdrol speelde. Maar deze trainer mag gewoon doorgaan zo als het er nu uit ziet, de bestuurders hebben geen ballen. Esther had hem op straat gezet 100% maar Dogo probeer zoveel mogelijk je ongenoegen te uiten over deze rampzalige bende een ander woord heb ik er niet voor. Als je naar de zaak Buttner kijkt had hem meegenomen en dan gewoon in de etalage gezet had de zaak besproken met Bursac dan had je hem ook kwijtgeraakt voor meer geld, want hij krijgt geen kans meer als je van Hintum moet geloven hoe dom kun je zijn ga lekker naar de kapper en blijf daar lekker zitten meneer van Hintum.

Dogo ik merk ook bij mijzelf dat Vitesse mij steeds meer tegen staat ik bedoel eigenlijk niet de club maar degene die beleid moeten voeren dat begint bij de Wit en de Td die er nu is staat mij niet aan. Ik ben blij dat Allach vertrokken is en dan de trainer die er niets van bakt dat deze vent nog steeds voor de groep staat is ongelooflijk. Eerst had meneer last van een commissaris niet van de politie maar van Vitesse nota bene dat is nog nooit gebeurd volgens mij en toen kregen sommige spelers van deze brulaap commentaar daarna de supporters en lest best de club die hij voor gek zette in een toneelstuk waar hij de hoofdrol speelde. Maar deze trainer mag gewoon doorgaan zo als het er nu uit ziet, de bestuurders hebben geen ballen. Esther had hem op straat gezet 100% maar Dogo probeer zoveel mogelijk je ongenoegen te uiten over deze rampzalige bende een ander woord heb ik er niet voor. Als je naar de zaak Buttner kijkt had hem meegenomen en dan gewoon in de etalage gezet had de zaak besproken met Bursac dan had je hem ook kwijtgeraakt voor meer geld, want hij krijgt geen kans meer als je van Hintum moet geloven hoe dom kun je zijn ga lekker naar de kapper en blijf daar lekker zitten meneer van Hintum.


Ester is al op een achterbakse wijze weggegaan, in die tijd is de nu ontstaande werkwijze ontstaan, en de bestuurders die er nu zitten zijn marionet poppen.
Het gevoel wat jij en dogo omschrijven onderstreep ik, merk het ook bij mezelf. Betrap me er zelfs op dat ik minder wedstrijden bezoek als het maar even kan.

Dogo ik merk ook bij mijzelf dat Vitesse mij steeds meer tegen staat ik bedoel eigenlijk niet de club maar degene die beleid moeten voeren dat begint bij de Wit en de Td die er nu is staat mij niet aan. Ik ben blij dat Allach vertrokken is en dan de trainer die er niets van bakt dat deze vent nog steeds voor de groep staat is ongelooflijk. Eerst had meneer last van een commissaris niet van de politie maar van Vitesse nota bene dat is nog nooit gebeurd volgens mij en toen kregen sommige spelers van deze brulaap commentaar daarna de supporters en lest best de club die hij voor gek zette in een toneelstuk waar hij de hoofdrol speelde. Maar deze trainer mag gewoon doorgaan zo als het er nu uit ziet, de bestuurders hebben geen ballen. Esther had hem op straat gezet 100% maar Dogo probeer zoveel mogelijk je ongenoegen te uiten over deze rampzalige bende een ander woord heb ik er niet voor. Als je naar de zaak Buttner kijkt had hem meegenomen en dan gewoon in de etalage gezet had de zaak besproken met Bursac dan had je hem ook kwijtgeraakt voor meer geld, want hij krijgt geen kans meer als je van Hintum moet geloven hoe dom kun je zijn ga lekker naar de kapper en blijf daar lekker zitten meneer van Hintum.

Het enige wat nog een klein beetje druk kan uitoefenen is het feit dat Büttner tot 2019 onder contract staat. Op zijn leeftijd is niet spelen funest voor het vertrouwen van geïnterseerde clubs. Maar Vitesse zal ook niet onnodig geld willen gaan uitgeven aan salaris als een speler niet speelt. Büttner is er het type mens niet naar om tot de zomer van 2019 niets meer te doen en salaris binnenharken, maar hij blijft wel net zo lang tot hij een alternatief heeft dat meer geld voor hem oplevert.
Vitesse en de zaakwaarnemers moeten gaan samenwerken om zo snel mogelijk tot een oplossing voor beide partijen te komen. Inderdaad was het daarom alleen al goed geweest Büttner niet helemaal uit de groep te zetten. Een fitte Büttner is nog wel te slijten. Hoe het nu is weergegeven door de technische leiding is hetzelfe als een marktplaats advertentie: "gratis af te halen"....

Meneer de Wit is een goede boekhouder, maar geen doortatstende leider. Hij is meer een man van compromissen dan van conflict. Fraser, Allach en dus nu ook van Hintum hebben dat feilloos door en lopen over en langs hem heen. De RvC en onze geldschieter laten het gebeuren. Het lijkt ze weinig te interesseren.
Wat in ieder geval wel duidelijk is gemaakt, is dat Vitesse niet hoeft rekenen op budget voor versterking of beter gezegd verandering. Dat betekent dan meteen ook dat alleen de spelers zelf voor een ommekeer kunnen zorgen. Misschien moeten de bepalende spelers net als onder Bosz, zelf maar weer de lijnen gaan uitzetten. Gewoon gaan voetballen zoals het voor hen goed voelt. Dat levert hoe dan ook meer op dan luisteren naar wat Fraser allemaal bedenkt. Ik geef je nu in ieder geval al op een briefje, dat als Vitesse in een vrije val terecht komt Henk Fraser de eerste is die de handdoek gooit. Hij gaat dan een conflict aan en een breuk forceren..
Met alle bagger die hij al naar buiten heeft gebracht, komt hij daar in de media dan ook nog goed mee weg. Dat is misschien wel het meest trieste resultaat van de slappe leiding in de club.

Anjamanda reageer maar gewoon hoor iedereen leest hier mee, en dat die klojo nog trainer is hier kan jij ook niets aan doen. En Dicky ook een oproep aan jou, reageer ook eens hier op het forum die onbenul is al lang weg hier. Hier op dit forum krijg je alleen geen likes maar die kun je van mij wel krijgen haha!!!

Anjamanda reageer maar gewoon hoor iedereen leest hier mee, en dat die klojo nog trainer is hier kan jij ook niets aan doen. En Dicky ook een oproep aan jou, reageer ook eens hier op het forum die onbenul is al lang weg hier. Hier op dit forum krijg je alleen geen likes maar die kun je van mij wel krijgen haha!!!

Ik zal ook zeker reageren Hendry,maar gezien de lading die het teweeg brengt als ik dat doe zet ik dat op een laag pitje.
Ik ga de discussie op dit forum ook niet uit de weg,ook al zijn sommige erg denigrerend naar mijn persoon toe.

Anjamanda reageer maar gewoon hoor iedereen leest hier mee, en dat die klojo nog trainer is hier kan jij ook niets aan doen. En Dicky ook een oproep aan jou, reageer ook eens hier op het forum die onbenul is al lang weg hier. Hier op dit forum krijg je alleen geen likes maar die kun je van mij wel krijgen haha!!!

Ik zal ook zeker reageren Hendry,maar gezien de lading die het teweeg brengt als ik dat doe zet ik dat op een laag pitje.
Ik ga de discussie op dit forum ook niet uit de weg,ook al zijn sommige erg denigrerend naar mijn persoon toe.

Gewoon reageren en soms ageren het zijn meestal mensen die amper reageren die de meeste kritiek hebben op mede forum leden!

[quote]Anjamanda reageer maar gewoon hoor iedereen leest hier mee, en dat die klojo nog trainer is hier kan jij ook niets aan doen. En Dicky ook een oproep aan jou, reageer ook eens hier op het forum die onbenul is al lang weg hier. Hier op dit forum krijg je alleen geen likes maar die kun je van mij wel krijgen haha!!!

Likes interesseren mij niet Hendry. Maar ik vind het wel prettig om ook kritisch te kunnen zijn op Vitesse zonder dat ik daarna word aangevallen. Ik lees hier regelmatig mee en zie dat er eigenlijk weinig tot niets is veranderd. Daarom reageer maar heel zelden hier. Dit ga ik gewoon zo houden. Bovendien valt er nu eigenlijk niet veel te zeggen. Er is winterstop en Vitesse lijkt voorlopig in een winterslaap verzeild. Ik hoop dat Fräser zo snel mogelijk vertrekt. Maar ik zie dat eerlijk gezegd niet gebeuren. Ook hoop ik dat er een club komt die gek genoeg is om 10 miljoen voor Rashica neer te leggen. Dit seizoen is klaar. Vitesse gaat nog een half seizoen om des keizers baard spelen zoals het eigenlijk al vanaf de wedstrijd tegen Swift al doet. Je wint een keer een potje, je verliest een keer een potje maar eigenlijk maakt het weinig verschil. Ondanks Fräser zal Vitesse dankzij de individuele kwaliteiten van Mount, Matavs, Linssen gewoon de play-offs halen. Thats it. Nu is een mooi moment om de rest van het seizoen te gebruiken om je voor te bereiden op het komende jaar. Geld pakken voor Rashica, goedkoop een nieuwe rechtsbuiten halen of Van Bergen de kans geven. Een nieuwe trainer ( wat mij betreft Stegeman ) een half seizoen geven om Vitesse klaar te stomen voor het volgende seizoen. Castaignos naar de beloften, Ten Teije de omgekeerde weg laten bewandelen. En ja ik denk dat Ten Teije nog te kort komt. Maar slechter dan Castaignos zal hij het niet doen. Maar nogmaals ik verwacht niet dat er ook maar iets veranderd.

Anjamanda reageer maar gewoon hoor iedereen leest hier mee, en dat die klojo nog trainer is hier kan jij ook niets aan doen. En Dicky ook een oproep aan jou, reageer ook eens hier op het forum die onbenul is al lang weg hier. Hier op dit forum krijg je alleen geen likes maar die kun je van mij wel krijgen haha!!!
Likes interesseren mij niet Hendry. Maar ik vind het wel prettig om ook kritisch te kunnen zijn op Vitesse zonder dat ik daarna wordt aangevallen. Ik lees hier regelmatig mee en zie dat er eigenlijk weinig tot niets is veranderd. Daarom reageer maar heel zelden hier. Dit ga ik gewoon zo houden. Bovendien valt er nu eigenlijk niet veel te zeggen. Er is winterstop en Vitesse lijkt voorlopig in een winterslaap verzeild. Ik hoop dat Fräser zo snel mogelijk vertrekt. Maar ik zie dat eerlijk gezegd niet gebeuren. Ook hoop ik dat er een club komt die gek genoeg is om 10 miljoen voor Rashica neer te leggen. Dit seizoen is klaar. Vitesse gaat nog een half seizoen om des keizers baard spelen zoals het eigenlijk al vanaf de wedstrijd tegen Swift al doet. Je wint een keer een potje, je verliest een keer een potje maar eigenlijk maakt het weinig verschil. Ondanks Fräser zal Vitesse dankzij de individuele kwaliteiten van Mount, Matavs, Linssen gewoon de play-offs halen. Thats it. Nu is een mooi moment om de rest van het seizoen te gebruiken om je voor te bereiden op het komende jaar. Geld pakken voor Rashica, goedkoop een nieuwe rechtsbuiten halen of Van Bergen de kans geven. Een nieuwe trainer ( wat mij betreft Stegeman ) een half seizoen geven om Vitesse klaar te stomen voor het volgende seizoen. Castaignos naar de beloften, Ten Teije de omgekeerde weg laten behandelen. En ja ik denk dat Ten Teije nog te kort komt. Maar slechter dan Castaignos zal hij het niet doen. Maar nogmaals ik verwacht niet dat er ook maar iets veranderd.

Dat was ook maar een geintje maar mooi dat je toch reageert groet van mij!!

Anjamanda reageer maar gewoon hoor iedereen leest hier mee, en dat die klojo nog trainer is hier kan jij ook niets aan doen. En Dicky ook een oproep aan jou, reageer ook eens hier op het forum die onbenul is al lang weg hier. Hier op dit forum krijg je alleen geen likes maar die kun je van mij wel krijgen haha!!!

Ik zal ook zeker reageren Hendry,maar gezien de lading die het teweeg brengt als ik dat doe zet ik dat op een laag pitje.
Ik ga de discussie op dit forum ook niet uit de weg,ook al zijn sommige erg denigrerend naar mijn persoon toe.


Anjamanda....je was heel stellig vorige week. HET STOND VAST!! En nu zet je het op een laag pitje? Staat het niet meer vast dan? Als je er nu weer naast zit hoop ik echt dat je hier definitief verdwijnt met die onzin.

Ik geef de hele tijd al aan dat die Anjamanda (de naam alleen al) een grote fantast, clown, pias etc is. Hij mocht hier allemaal onzin uitkramen en mensen geloofden hem ook nog. Nou, aanhangers van Anjamanda, waar blijft die goeroe van jullie nu? Fráser was al op weg naar Israel, B"ttner op zeker ook (They will hire him) Opnieuw bleek het allemaal zielige aandachttrekkerij!

Overigens mooi artikel in VI: https://www.vi.nl/pro/overig/kremlin-aan-de-rijn-hoe-de-russen-vitesse-steeds-meer-in-hun-greep-krijgen

Overigens mooi artikel in VI: https://www.vi.nl/pro/overig/kremlin-aan-de-rijn-hoe-de-russen-vitesse-steeds-meer-in-hun-greep-krijgen


Interessant stuk. Vooral het stukje dat doet geloven dat er inversteerders klaar staan om vitesse over te nemen denk dat vitesse daar veel baat bij zou hebben.

Overigens mooi artikel in VI: https://www.vi.nl/pro/overig/kremlin-aan-de-rijn-hoe-de-russen-vitesse-steeds-meer-in-hun-greep-krijgen


Gereanimeerde oude koeien. Weer alleen maar negatieve beeldvorming. Wat zou het doel zijn van de journalist om het zoveelste azijnzure stukje te schrijven?

Je kunt het negatieve beeldvorming noemen. Ik noem het eerder realiteit.

Je kunt het negatieve beeldvorming noemen. Ik noem het eerder realiteit.

Het is wat je wil geloven. De conclusies is niet onderbouwd. Is naar mijn mening gewoon ongeloofwaardig, het kan niet zo zijn dat op afstand over alles beslist wordt en aan alle touwtjes wordt getrokken.

Fraser gaf over de inmenging zelf aan dat het wel meeviel. Hij was voor 95% tevreden. Dan is er sprake van een goed huwelijk lijkt mij. Des te meer onbegrijpelijk om je zo negatief uit te laten.

Hetzelfde geldt voor dit stukje. Makkelijk scoren, herkauwen.

Je kunt het negatieve beeldvorming noemen. Ik noem het eerder realiteit.

Het is wat je wil geloven. De conclusies is niet onderbouwd. Is naar mijn mening gewoon ongeloofwaardig, het kan niet zo zijn dat op afstand over alles beslist wordt en aan alle touwtjes wordt getrokken.

Fraser gaf over de inmenging zelf aan dat het wel meeviel. Hij was voor 95% tevreden. Dan is er sprake van een goed huwelijk lijkt mij. Des te meer onbegrijpelijk om je zo negatief uit te laten.

Hetzelfde geldt voor dit stukje. Makkelijk scoren, herkauwen.


Wie zegt dat jouw mening klopt?
Ik denk ook dat het de realiteit is.... Alleen het laatste deel over eventuele nieuwe investeerders trek ik in twijfel, maar ik denk dat de rest best wel waar KAN zijn.
Maar wij hebben hier niet of nauwelijks inkijk op dus voor iedereen is het gissen...
Ik hoop dat er nieuwe investeerders klaar staan en dat die rus daar mee in wil stemmen, want ik ben dat hele Londen gedoe zat...
Er moet rust komen om weer een 'normale' club te gaan worden....

Je kunt het negatieve beeldvorming noemen. Ik noem het eerder realiteit.

Het is wat je wil geloven. De conclusies is niet onderbouwd. Is naar mijn mening gewoon ongeloofwaardig, het kan niet zo zijn dat op afstand over alles beslist wordt en aan alle touwtjes wordt getrokken.

Fraser gaf over de inmenging zelf aan dat het wel meeviel. Hij was voor 95% tevreden. Dan is er sprake van een goed huwelijk lijkt mij. Des te meer onbegrijpelijk om je zo negatief uit te laten.

Hetzelfde geldt voor dit stukje. Makkelijk scoren, herkauwen.

Wie zegt dat jouw mening klopt?
Ik denk ook dat het de realiteit is.... Alleen het laatste deel over eventuele nieuwe investeerders trek ik in twijfel, maar ik denk dat de rest best wel waar KAN zijn.
Maar wij hebben hier niet of nauwelijks inkijk op dus voor iedereen is het gissen...
Ik hoop dat er nieuwe investeerders klaar staan en dat die rus daar mee in wil stemmen, want ik ben dat hele Londen gedoe zat...
Er moet rust komen om weer een 'normale' club te gaan worden....


Je hebt helemaal gelijk. Het is mijn mening, of het klopt kan ik natuurlijk niet zeggen. Maar hetzelfde kan gezegd worden over het verhaal in VI. Deze Vitesse watcher komt weer met een eenzijdig en veel te negatief verhaal. Te vaak lees je dezelfde berichten. Daar reageer ik op. Dat gedoe ben ik ondertussen wel eens zat...

staat er ook bij welke inversteerders?, begin van de samenwerking was goed natuurlijk met alle goede spelers die we kregen, maar nu lijkt het alleen maar tegen ons te werken. Zal wel weer geloof en ambitie (je ziet het ook terug in het team) terug willen bij vitesse, nu lijkt het of we een vierderangs elftal zijn van chelsea zonder ambitie om door te groeien om de top 3 moeillijk te maken. Want daar gingen we toch voor ...

Je kunt het negatieve beeldvorming noemen. Ik noem het eerder realiteit.

Het is wat je wil geloven. De conclusies is niet onderbouwd. Is naar mijn mening gewoon ongeloofwaardig, het kan niet zo zijn dat op afstand over alles beslist wordt en aan alle touwtjes wordt getrokken.

Fraser gaf over de inmenging zelf aan dat het wel meeviel. Hij was voor 95% tevreden. Dan is er sprake van een goed huwelijk lijkt mij. Des te meer onbegrijpelijk om je zo negatief uit te laten.

Hetzelfde geldt voor dit stukje. Makkelijk scoren, herkauwen.

Wie zegt dat jouw mening klopt?
Ik denk ook dat het de realiteit is.... Alleen het laatste deel over eventuele nieuwe investeerders trek ik in twijfel, maar ik denk dat de rest best wel waar KAN zijn.
Maar wij hebben hier niet of nauwelijks inkijk op dus voor iedereen is het gissen...
Ik hoop dat er nieuwe investeerders klaar staan en dat die rus daar mee in wil stemmen, want ik ben dat hele Londen gedoe zat...
Er moet rust komen om weer een 'normale' club te gaan worden....

Je hebt helemaal gelijk. Het is mijn mening, of het klopt kan ik natuurlijk niet zeggen. Maar hetzelfde kan gezegd worden over het verhaal in VI. Deze Vitesse watcher komt weer met een eenzijdig en veel te negatief verhaal. Te vaak lees je dezelfde berichten. Daar reageer ik op. Dat gedoe ben ik ondertussen wel eens zat...


Eens dat heb ik ook, net als de mensen die reageren over leeg stadion en dalende toeschouwers aantallen.
Gister had ik nog een discussie met een tukker over de aantallen dat het bij twente vol zit, kijk ik in de VI lees ik dat bij Vitesse en twente de daling van toeschouwers het grootst is... denk ik dan ook: 'gast je l*lt maar wat vooruit'

staat er ook bij welke inversteerders?, begin van de samenwerking was goed natuurlijk met alle goede spelers die we kregen, maar nu lijkt het alleen maar tegen ons te werken. Zal wel weer geloof en ambitie (je ziet het ook terug in het team) terug willen bij vitesse, nu lijkt het of we een vierderangs elftal zijn van chelsea zonder ambitie om door te groeien om de top 3 moeillijk te maken. Want daar gingen we toch voor ...
Nee staat er helaas niet bij... Ik zou dan wel hopen op een Nederlands/Regionaal persoon is zodat hij/zij iets meer binding heeft met de club als die rus...


Eens dat heb ik ook, net als de mensen die reageren over leeg stadion en dalende toeschouwers aantallen.
Gister had ik nog een discussie met een tukker over de aantallen dat het bij twente vol zit, kijk ik in de VI lees ik dat bij Vitesse en twente de daling van toeschouwers het grootst is... denk ik dan ook: 'gast je l*lt maar wat vooruit'

staat er ook bij welke inversteerders?, begin van de samenwerking was goed natuurlijk met alle goede spelers die we kregen, maar nu lijkt het alleen maar tegen ons te werken. Zal wel weer geloof en ambitie (je ziet het ook terug in het team) terug willen bij vitesse, nu lijkt het of we een vierderangs elftal zijn van chelsea zonder ambitie om door te groeien om de top 3 moeillijk te maken. Want daar gingen we toch voor ...
Nee staat er helaas niet bij... Ik zou dan wel hopen op een Nederlands/Regionaal persoon is zodat hij/zij iets meer binding heeft met de club als die rus...


Het grote verschil is dat twente bij succes opnieuw het stadion vol heeft zitten en Vitesse niet. Nu staat twente er troosteloos bij in de ranglijst, maar hebben nog wel een behoorlijk aantal vaste bezoekers. Als Verbeek met de beide nieuwe spelers erbij weer een winnend team op poten krijgt, staat daar de hele regio er meteen weer achter.
Dat is in Arnhem niet zo. Nu mag ook niet vergeten worden dat Vitesse na het onterechte affakkelen van Aalbers meer dan 10 hele magere jaren heeft gehad. Er is vrijwel geen suptopclub geweest die zo ver en zo lang is teruggevallen. Daarna is kortstondig succes nooit meer genoeg gebleken om de vaste kern supporters beduidend veel groter te laten zijn. Ons achterland moeten we daarbij ook nog eens delen met meerdere BVO's. Twente heeft daarentegen in een betrekkelijk klein deel van hun achterland eigenlijk alleen maar van Heracles de laatste jaren echte concurrentie.

Wat die geldschieters betreft die klaar staan om Vitesse over te nemen, weet ik dat het gerucht al veel langer bestaat. Ik heb mensen gesproken die mij hebben aangegeven dat er Nederlandse investeerders zijn die zouden willen instappen onder voorwaarde dat er geen enkele bemoeienis meer zou zijn vanuit de investeerders rond Chigrinsky en vanuit de club Chelsea.
Kort na het gedwongen vertrek van Jordania is dat gerucht mij voor het eerst ter ore gekomen. Toen zou ook Jordania daar nog een rol in spelen. Hoe de samenstelling nu zou moeten zijn weet ik niet. in het geval van Vitesse denk je dan het eerste aan de vrienden van Vitesse, mogelijk aangevuld met enkele nieuwe "vrienden". Mocht dat zo zijn dan betwijfel ik of Vitesse dan nog deze huidige begroting kan hanhaven. Ik geloof nooit dat die investeerders het geld om in de subtop te kunnen blijven spelen op tafel kunnen of willen leggen.

Maar uiteindelijk is het zo dat er pas wat gekocht kan worden als de eigenaar wil verkopen. Dan is het ook zo dat de eigenaar de vraagprijs bepaalt. Ik heb het idee dat de anonieme belangstellende inversteerders sowieso pas kunnen instappen als er geen vraagprijs meer is en de club voor een symbolische euro van eigenaar kan wisselen. In dat geval is de club zo goed als dood en zijn we blij met ieder partij die er nog in wil stappen..

Goed omschreven Dogo zo is het.

In het artikel van VI staat het er leuk maar van een overname is pas sprake wanneer ze er vanuit London geen heil meer in zien.
Vitesse is overgeleverd aan hen en een andere investeerder, al dan niet Nederlands zal vrijwel vanaf nul moetem beginnen. 
Van een vermeende overname is nu geen sprake, de wil zal er wel zijn, maar financiële middelen simpel weg niet.

Goed omschreven Dogo zo is het.

In het artikel van VI staat het er leuk maar van een overname is pas sprake wanneer ze er vanuit London geen heil meer in zien.
Vitesse is overgeleverd aan hen en een andere investeerder, al dan niet Nederlands zal vrijwel vanaf nul moetem beginnen. 
Van een vermeende overname is nu geen sprake, de wil zal er wel zijn, maar financiële middelen simpel weg niet.


Dat is jullie mening. Of het ook zo is, is een heel ander verhaal.

Goed omschreven Dogo zo is het.

In het artikel van VI staat het er leuk maar van een overname is pas sprake wanneer ze er vanuit London geen heil meer in zien.
Vitesse is overgeleverd aan hen en een andere investeerder, al dan niet Nederlands zal vrijwel vanaf nul moetem beginnen. 
Van een vermeende overname is nu geen sprake, de wil zal er wel zijn, maar financiële middelen simpel weg niet.

Dat is jullie mening. Of het ook zo is, is een heel ander verhaal.


Nee. In het geval van concrete externe belangstelling voor Vitesse en genoeg financiële middelen om het ook daadwerkelijk direct over te nemen, zou er al onderhandeld zijn. Dit gerucht is er al dusdanig lang dat met de grootste zekerheid gesteld kan worden dat eventuele onderhandeling m.b.t. overname dan al ruimschoots afgerond zou moeten zijn.


Inloggen en reactie plaatsen