Dag 1: lange middagtraining (video)

Het trainingskamp is maandag begonnen met een training van bijna drie uur. Stipt om 14.00 uur betrad de selectie het veld op het complex van Oliva Nova.


De training begon nog ontspannen met een rondo, maar al snel vlogen de zweetdruppels ervan af. De intensiteit werd via een pass- en trapoefening omhoog gegooid. Na een fanatiek positiespel, werd een groot partijspel gespeeld zonder keepers. De vier doelmannen werden onder handen genomen door keepers- en assistent-trainer Raimond van der Gouw. Even later sloten de doelmannen alsnog aan er werd er elf vs elf gespeeld. 

Na bijna drie uur zat de eerste training in Spanje erop. Hieronder een fotoimpressie van de eerste trainingssessie.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

 

Reacties (2)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Als supporter vind ik, dat de trainer(s) en zijn selectie er wel heel laat zijn achter gekomen, dat de amusementswaarde wel heel erg te wensen over liet de laatste wedstrijden. Als je de knop in 17 competitiewedstrijden niet weet om te zetten als coach heeft de achterban grote twijfels of dat vervelende spelletje van elkaar de bal toespelen in de achterhoede zonder tempo te maken nu ineens over is! De heren voetballers willen ineens nu wel tempo maken in balbezit lees ik in de krant. De beuk moet erin om de supporters weer flitsend voetbal te laten zien en op de banken te krijgen.
Mij benieuwen of deze selectie nieuwe energie heeft opgedaan tijdens het trainingskamp en of zij ons kunnen verrassen!

Zullen ze best een wedstrijdje doen en daarna weer vervallen in het eindeloos terugspelen. Ik laat me graag verrassen maar het zal me verbazen. Je moet er zeker nog een tweede spits bij halen en graag een keeper.


Inloggen en reactie plaatsen