Dag 2: team 'grijs' winnaar ochtendsessie

De tweede dag van het trainingskamp begon om 11.00 uur met de eerste van twee trainingen. De vonken vlogen er in Spanje weer van af. Thulani Serero, Michael Tornes, Mitchell van Bergen, Thomas Oude Kotte, Guram Kashia en Bryan Linssen sloten de ochtendtraining winnend af.

Onder prima omstandigheden begon de training, net als maandag, met een rondo. Vervolgens werd het tempo en de intensiteit opgevoerd. Na een groot positiespel werd de selectie verdeeld in vier teams, die in kleine partijtjes de strijd met elkaar aangingen.

image

image

image

De finale ging tussen team oranje en team grijs. Na een bloedstollende eindstrijd kwam team grijs na de training van ruim anderhalf uur als winnaars uit de bus.

image

image

Al te veel tijd voor ontspanning en herstel is er niet, want dinsdagmiddag wordt er vandaag voor de tweede keer getraind.

image

Reacties (6)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Nou...waar blijft die transfer van Fräser...
Wel weer de geeikte zwamverhalen in de Gelderlander.
"Meer sexy" en "We vonden het zwaar, die Europa League"...echt dat je je af gaat vragen hoe we toch in godsnaam die beker hebben gewonnen.
Waren allemaal "extra wedstrijden"...maar toen nergens last van.
Maar ja..dat Europees..tegen een idioot goede tegenstander zoals Zulte...een lage middenmoter uit Belgie..
Ik snap wel dat dat zwaar is.
Of tegen Lazio B uit, en Nice-C thuis..
Het is me toch wat.

Deze trainer heeft het gewoon niet.
De spelers, waarvan ik dacht dat ze mentaliteit en vechtlust uit zichzelf zouden laten zien, moeten dit schijnbaar voorgekauwd krijgen door hun trainer.
En die roept dan dingen over gretigheid en de wil om terug te keren na een blessure, maar beste Henk...je werkt hier al anderhalf jaar!

Ik verwacht er geen reet van.
Ga ook de eerste 2 maanden missen, maar of ik het echt ga missen..ik betwijfel het.
Sexy...hahaha!

Dat Sexy mogen ze van mij wel weglaten. We hebben spelers nodig die de schouders eronder zetten en punten in de wacht slepen voor onze club. Die punten haal je echt niet binnen met "Sexy" voetbal lijkt mij. Er zal gebikkeld moeten worden die 2e competitiehelft en daarbij hebben we no-nonsens spelers nodig zoals bv. Arnold Kruiswijk die weer terug is van een vervelende blessure. Arnold zal Fraser nog heel goed kunnen gebruiken en deze speler kan nog weleens een sleutelfiguur worden in het team van "Fraser"!

ze moeten naar de winterstop zo gaan spelen

pasveer

lelieveld kashia kruiswijk faye

serero
bruns

Linssen

rashica. matavz. mount

Castaignos speelde niet bij team grijs, toch slaagde dit team als winnaar uit de ochtend sessie te komen, complimenten voor deze jongens!

Net stukje gelezen in DG over Vitesse. De jochies vonden het euro league ritme toch wel zwaar en tegenstanders graven zich altijd in tegen ons. Ach gossie..........Maar na de winterstop wordt alles beter en wordt het zelfs sexy. Ik hoop het oprecht, vrees echter dat het met deze trainer niet gaat gebeuren. Hij mist simpelweg het tactisch vernuft.

Net stukje gelezen in DG over Vitesse. De jochies vonden het euro league ritme toch wel zwaar en tegenstanders graven zich altijd in tegen ons. Ach gossie..........Maar na de winterstop wordt alles beter en wordt het zelfs sexy. Ik hoop het oprecht, vrees echter dat het met deze trainer niet gaat gebeuren. Hij mist simpelweg het tactisch vernuft.

Het was ook zwaar hoor, soms 2 wedstrijden van 1 1/2 uur in de week. Het is, dat er gen ARBO wetgeving is, anders mocht dat niet en dat in de 21 ste eeuw!!!


Inloggen en reactie plaatsen