Dag 3: jarige Mount onderop hoopje

Dag drie van het trainingskamp begon met confetti, maar vervolgens was het zwoegen en zweten geblazen. Kortom, het trainingskamp verloopt tot dusver uitstekend.

Mason Mount viert zijn negentiende verjaardag. Reden genoeg om voor de Engelse middenvelder een verjaardagsliedje te zingen. Uiteraard kon ook de nodige confetti niet ontbreken.

Al snel werd de toon weer serieus. Ook woensdagochtend gingen de troepen van hoofdtrainer Henk Fraser het trainingsveld op. In een ruim anderhalf uur durende sessie, ging iedereen er vol voor. Korte, intensieve afwerkoefeningen, loop- en coördinatie-vormen en verschillende partijspellen. De ochtendtraining op de woensdag werd zo goed mogelijk besteed.

image

image

image

image

Nadat de training was afgelopen lag er prompt een hoopje spelers in de hoek te stoeien. Niet geheel verrassend lag 'birthday boy' Mount onderop en werd hij zodoende op persoonlijke wijze gefeliciteerd.

image

Vanmiddag staat er een activiteit op het programma. De staf en selectie gaan verderop op het terrein een padel-toernooi spelen.

image

Reacties (2)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

???????????????? Wat is dat nu weer????????
Me to?????????

Droom maar lekker verder, ik denk een kleine overwinning voor Sparta, helaas!


Inloggen en reactie plaatsen