Dag 4: stormachtige training (video)

De selectie maakte zich op voor al weer de vijfde training van het trainingskamp. Op een winderig complex stonden de manschappen van hoofdtrainer Henk Fraser bijna anderhalf uur op het veld.


Ook in Spanje is het winter. Vooralsnog is het droog gebleven in Oliva, maar de wind stak donderdag wel op. En hoe. Het kostte zo nu en dan moeite om alle materialen op de plek te houden.

image

image

De trainingsdag begon met individuele trainingsvormen. Na de warming-up ging de selectie in twee delen verder met loop- en coordinatie-oefeningen. Vervolgens werd de selectie onderworpen aan een afwerkoefening met een pass- en trapvorm. Na een tactische vorm, met het oog op de oefenwedstrijd en de hervatting van de Eredivisie, werd de vijfde oefensessie afgesloten met korte en felle partijen.

image

image

image

image

Inmiddels is de oefenpartner van vrijdagmiddag ook aangekomen in Spanje. De Schotse ploeg Heart of Midlothian verblijft in hetzelfde complex in Oliva. De oefenwedstrijd begint vrijdag om 15.00 uur. Er komt vrijdagmiddag een live stream beschikbaar.

Reacties (7)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

V.d. Gouw ziet er beter uit dan die lummel achter hem. Hij staat erbij of hij zijn laatste oortje heeft versnoept. Wie weet misschien wel aan Veldhuizen.
2de foto van onderen.

Interim TD Marc van Hintum houdt vooralsnog de portemonnee gesloten mbt. nieuwe tranfers.
Eerst zullen zich kopers moeten aandienen bij onze club voor Alexander Buttner of Milot Rashica voordat er andere spelers gehaald kunnen worden. Aangezien zich nog geen clubs gemeld hebben zal Vitesse het moeten doen met het spelersmateriaal wat voorhanden is.
Zoals blijkt uit de negen jeugdspelers die Vitesse heeft meegenomen op trainingskamp wil Vitesse wat meer jeugdspelers een kans geven om zich in de basiself te spelen. Met Julian Lelieveld, Thomas Oude Kotte en Mitchell van Bergen heeft Vitesse prima spelers in huis om de open gevallen plaatsen in te nemen. Hoe meer concurrentie des te beter is mijn zienswijze.
De toekomst zal uitwijzen of Vitesse hiermee de nodige progressie zal maken op de ranglijst.
Afwachten maar wat de toekomst onze club zal brengen. De oefenwedstrijd van morgen tegen de Schotse club Hearts zal moeten uitwijzen of Fraser en Van Hintum de juiste weg hebben ingeslagen, want de oh zo belangrijke uitwedstrijd voor de competitie tegen Sparta
van a.s. dinsdag moeten punten opleveren voor Vitesse om weer te kunnen meedoen voor de subtop.

Ik zag net de nieuwe trainer van Nek , ik mag die man nu al . Zijn motto is 'hauptsache 3 punten heeft hij van Jurgen Klop geleerd. Misschien ook een goed motto voor onze jongens.

We zullen zien of de selectie kwaliteit genoeg heeft, waarom niet nog kijken of er nog een goede aanvaller te huur is want je neemt wel een gok, want we trappen er niet meer in volgend jaar op valse beloftes en al je dit seizoen nog verder slecht speelt, dan ben ik bang dat het gelredome erg leeg gaat worden.

Ik zag net de nieuwe trainer van Nek , ik mag die man nu al . Zijn motto is 'hauptsache 3 punten heeft hij van Jurgen Klop geleerd. Misschien ook een goed motto voor onze jongens.
Dat vond ik ook zag het in het sportjournaal, zo een is zeer realistisch en is nog maar 34! jaar en al veel gezien in de voetbalwereld. Kan wel eens gaan verrassen

Nieuwe trainer van NEK,ik ken hem wel.
Alleen omhoog geklommen omdat hij een fijne sluitspier heeft !!!!

Nieuwe trainer van NEK,ik ken hem wel.
Alleen omhoog geklommen omdat hij een fijne sluitspier heeft !!!!


Leg uit wat je hiermee bedoelt?


Inloggen en reactie plaatsen