Vijf nieuwe partnerclubs sluiten zich aan bij Vitesse

S.V. Orderbos, V.V. Albatross en S.V. Angeren hebben voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs FC Groningen hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met Vitesse. De clubs hebben een partnercontract getekend tot en met juni 2019. Ook AVW’66 en Columbia sluiten zich op zeer korte termijn aan als partnerclub van Vitesse.

image

Vitesse startte eerder dit seizoen met zeven partnerclubs (MASV, Fortissimo, Eendracht, Eldenia, Arnhemse Boys, SDOO en Beekbergen). Een nieuw concept waardoor de Arnhemse Eredivisieclub met nog meer clubs in de regio kan samenwerken. Vitesse deelt op verschillende gebieden (sportief, commercieel en maatschappelijk) haar kennis met de partnerclubs en probeert daarnaast het verzorgingsgebied te vergroten.

image

Naast de partnerclubs werkt Vitesse ook intensief samen met negen amateurverenigingen uit de regio, de zogeheten convenantclubs. Vanuit convenantclub WSV kwam de wens om meer samen te werken met de Apeldoornse voetbalclubs. Vandaar dat S.V. Orderbos, Albatross, Columbia en Beekbergen (reeds partnerclub) ook een samenwerking zijn aangaan met WSV. Het hoofddoel van deze samenwerking is het niveau in Apeldoorn te verhogen. “Het is mooi om te zien dat convenantclubs ook onderling gaan samenwerken met partnerclubs”, aldus Joost de Wit.

image

 

Reacties (15)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Yes we kunnen weer reageren ;-)<br /> <br /> Goed om te zien dat in mijn woonplaats nu meer aandacht komt voor het niveau van de verenigingen, goed initiatief!<br /> Hopelijk word hier later de vruchten van geplukt....

Goed, laten we het nu gewoon normaal houden en al dat gescheld achterwege laten. Lekker discussiëren op een volwassen manier, als volwassen mensen ;-)<br /> <br /> overigens, 10 punten uit 4 wedstrijden na de winterstop, top!

Zeer verrassend, dat er weer gereageerd kan worden op dit forum. Laten we hopen dat dit niet éénmalig is, want vele forumleden waren en zijn nog steeds niet te spreken over dit besluit. Zonder de forumleden hiervan in kennis te stellen had Vitesse eenzijdig het besluit genomen om er mee te stoppen. Als reden werd opgegeven, dat Vitesse de enige club in de Eredivisie was die reacties van supporters d.m.v. een forum in staat stelde te reageren. <br /> Juist door reacties van supporters toe te staan en mogelijk te maken is/was onze club Vitesse UNIEK in de Eredivisie. Dus laat dat a.u.b. zo blijven, want voor velen van ons is het een gemis en een uitlaatklep dat wij als supporters ons hart niet meer kunnen luchten over de behaalde resultaten. Juist nu onze club in 2018 toch wel verrast door 10 punten te halen uit 4 wedstrijden hebben vele forumleden w.o. ikzelf de behoefte het huidige Vitesse te complimenteren. Ik ben wel van mening, dat een kritische noot ook gezegd moet kunnen worden. Mijn hoop is, dat vanaf nu weer reacties mogelijk worden. De reacties via Twitter zijn gewoon niet interessant voor een echte Vitesse-supporter.

<span class="blockquote">Zeer verrassend, dat er weer gereageerd kan worden op dit forum. Laten we hopen dat dit niet éénmalig is, want vele forumleden waren en zijn nog steeds niet te spreken over dit besluit. Zonder de forumleden hiervan in kennis te stellen had Vitesse eenzijdig het besluit genomen om er mee te stoppen. Als reden werd opgegeven, dat Vitesse de enige club in de Eredivisie was die reacties van supporters d.m.v. een forum in staat stelde te reageren. <br /> Juist door reacties van supporters toe te staan en mogelijk te maken is/was onze club Vitesse UNIEK in de Eredivisie. Dus laat dat a.u.b. zo blijven, want voor velen van ons is het een gemis en een uitlaatklep dat wij als supporters ons hart niet meer kunnen luchten over de behaalde resultaten. Juist nu onze club in 2018 toch wel verrast door 10 punten te halen uit 4 wedstrijden hebben vele forumleden w.o. ikzelf de behoefte het huidige Vitesse te complimenteren. Ik ben wel van mening, dat een kritische noot ook gezegd moet kunnen worden. Mijn hoop is, dat vanaf nu weer reacties mogelijk worden. De reacties via Twitter zijn gewoon niet interessant voor een echte Vitesse-supporter. <br /> Ik hoop het ook Theo. Ons clubje doet het goed ook wat betreft de verkoop van Rashica en de aankoop van Roy Beerens als zijn vervanger. Ook de aankoop van de rechtsback uit Rusland is goed, dus Marc goed werk verricht dat mag ik dan ook maar eens vermelden! </span><br /> <br /> Gedeeltelijk met je eens kwa aankopen alleen weer geen keeper gehaald onbegrijpelijk

De aankoop van de Rus Karavaev kan wel eens een heel belangrijke aankoop voor onze verdediging zijn! Bovendien kan dat onze eigenaar Tsjigirinsky wel eens mild stemmen. Een landgenoot van hem in Vitesse zou wel eens zeer belangrijk kunnen zijn en hem trots maken. Onze geldschieter moeten we natuurlijk te vriend houden!

<span class="blockquote">Zeer verrassend, dat er weer gereageerd kan worden op dit forum. Laten we hopen dat dit niet éénmalig is, want vele forumleden waren en zijn nog steeds niet te spreken over dit besluit. Zonder de forumleden hiervan in kennis te stellen had Vitesse eenzijdig het besluit genomen om er mee te stoppen. Als reden werd opgegeven, dat Vitesse de enige club in de Eredivisie was die reacties van supporters d.m.v. een forum in staat stelde te reageren. <br /> Juist door reacties van supporters toe te staan en mogelijk te maken is/was onze club Vitesse UNIEK in de Eredivisie. Dus laat dat a.u.b. zo blijven, want voor velen van ons is het een gemis en een uitlaatklep dat wij als supporters ons hart niet meer kunnen luchten over de behaalde resultaten. Juist nu onze club in 2018 toch wel verrast door 10 punten te halen uit 4 wedstrijden hebben vele forumleden w.o. ikzelf de behoefte het huidige Vitesse te complimenteren. Ik ben wel van mening, dat een kritische noot ook gezegd moet kunnen worden. Mijn hoop is, dat vanaf nu weer reacties mogelijk worden. De reacties via Twitter zijn gewoon niet interessant voor een echte Vitesse-supporter. </span><br /> Zeker heel verrassend, ik ben hier blij mee, wij als Supporters moeten toch ons zegje kunnen doen op dit forum. Hopelijk blijft het niet met één keer en kunnen we voortaan weer normaal reageren op alles. En laten we het dan ook beschaafd houden.<br />

Ik heb mijn reacties verwijderd omdat we weer bedondert worden.

<span class="blockquote">Ik heb mijn reacties verwijderd omdat we weer bedondert worden.</span><br /> <br /> Ik hoop, dat ze zich nog zullen bedenken, omdat het voor onze club Vitesse zeer belangrijk is om zoveel mogelijk in de publiciteit te blijven. Door geen reacties meer toe te staan zullen veel supporters de Vitesse-site niet meer bezoeken oftewel mijden, waardoor belangrijke informatie hen niet meer zal bereiken. Bovendien zullen veel voetballiefhebbers de invalshoeken en verschillende meningen van de forumleden niet meer op waarde kunnen schatten, hetgeen toch wel een manco/gemis zal zijn. Wij als fervente supporters van ons cluppie willen de naam Vitesse graag zo positief mogelijk in de publiciteit brengen en daar is toch niets mis mee? <br /> Wij zouden graag een reactie van het bestuur willen krijgen, waarom er niet meer gereageerd mag worden.<br /> Het antwoord, dat niemand van de overige clubs een forum heeft is niet afdoende. Juist door wel een forum te hanteren kan onze club Vitesse zich onderscheiden van de overige clubs en UNIEK worden door dit wel toe te staan.

Ja graag en reactie van directie Vitesse waarom wij niet meer konden reageren op dit forum

<span class="blockquote">Ja graag en reactie van directie Vitesse waarom wij niet meer konden reageren op dit forum </span><br /> <br /> Het lijkt erop dat de meeste forumleden de pijp aan Maarten hebben gegeven. Kom op supporters blijf reageren en geef niet zo gauw op!

<span class="blockquote">Ja graag en reactie van directie Vitesse waarom wij niet meer konden reageren op dit forum </span><br /> Ik denk niet dat Vitesse een reactie geeft. Het zou mij hoogst verbazen als ze dat wel deden. Het zou wel zo netjes zijn naar de trouwe supporters toe, maar van communiceren hebben ze nog nooit gehoord.

<span class="blockquote">Ik heb mijn reacties verwijderd omdat we weer bedondert worden.</span><br /> <br /> Precies dit! Dat hier nu wel reacties mogelijk zijn is waarschijnlijk gewoon een foutje geweest om die koppeling niet uit te schakelen. In ieder geval voor mij een mooie gelegenheid jullie alle goeds toe te wensen. De onderlinge communicatie op de voor ons zo gewaardeerde manier, zal zeer waarschijnlijk op deze site definitief en volledig verdwijnen. Helaas is het binnen de club een rage geworden om de eigen supporters zo veel mogelijk te pesten en dwars te zitten. De boodschap is bij mij al een dik jaar duidelijk. Ik ben er wel klaar mee. <br /> Ik wens de Wit veel succes met zijn "mosterd na de maaltijd actie" m.b.t. de aanstaande wedstrijd tegen feyenoord. Hoe strak hij nu ook is, zijn slappe ingrijpen vorig seizoen tegen de bussinessclub doorverkoop maakt hij daar nooit meer mee goed. Waarschijnlijk gaat nu een toevallige (feyenoord)gast van een seizoenkaarthouder het gelag betalen. Die worden nu als voorbeeld er uit gevist en openlijk gestraft. Lekker makkelijk en zo laf, als je bedenkt wat hij zelf vorig seizoen op hele grote schaal heeft toegestaan..

Vitesse-spits Luc Castaignos moet het donderdagavond ontgelden op social media. De aanvaller speelde - net als veel van zijn collega's - dramatisch tijdens het uitduel met ADO Den Haag (1-0 verlies). Na de openingstreffer van Sheraldo Becker miste Castaignos een gigantische kans. Daarna ging het los. <br /> <br /> Had een spits gekocht die Kastanjes kan toch niet meer donder hem er uit en Fraser er bij. Wat een lamlendig voetbal word er gespeeld. Net zo lamlendig als het bestuur bij Vitesse is de onzichtbare Allach die is vertrokken en nu is de kl--tzak van een voorzitter de Wit niet meer zichtbaar, een vent die heel gouw moet opsodemieteren.

Zo maar wat reacties op Twitter die ik niet heb.<br /> <br /> jona<br /> @vitessede<br /> Die #Castaignos hoef voor mij nooit maar dan ook nooit meer in me elftal #adoVIT<br /> <br /> 8:25 PM - Feb 8, 2018<br /> See jona's other Tweets<br /> Twitter Ads info and privacy<br /> <br /> Poetin ❤️ Vitesse<br /> @YB_Eagle<br /> Die Castaignos wordt zondag van het veld gefloten. Kan niet anders.<br /> <br /> 8:33 PM - Feb 8, 2018<br /> See Poetin ❤️ Vitesse's other Tweets<br /> Twitter Ads info and privacy<br /> <br /> Berry<br /> @Nuldettig<br /> Replying to @Aschwin_Sprik<br /> Wellicht kan je twee keepers opstellen anders. Beter dat dan Castaignos in de spits toch.<br /> <br /> 8:31 PM - Feb 8, 2018<br /> See Berry's other Tweets<br /> Twitter Ads info and privacy<br /> <br /> DjStoffel<br /> @stokecity68<br /> De komende 3 wedstrijden 0 punten, maximaal 2 goals met Castaignos in de spits. Armoe troef @MijnVitesse<br /> <br /> 8:28 PM - Feb 8, 2018<br /> See DjStoffel's other Tweets<br /> Twitter Ads info and privacy<br /> <br /> geheim<br /> @mikevdbrink<br /> Replying to @MijnVitesse @ADODenHaag<br /> Castaignos verkopen en nooit meer laten spelen<br /> <br /> 8:27 PM - Feb 8, 2018<br /> See geheim's other Tweets<br /> Twitter Ads info and privacy<br /> <br /> Vitessewatcher<br /> @Vitessewatcher<br /> Ik vind Castaignos echt de meest waardeloze spits in een Vitesseshirt deze eeuw. Dan tel ik Tarvajärvi en Gommans mee. Die toonden met hun beperkingen tenminste nog inzet.<br /> <br /> 8:24 PM - Feb 8, 2018<br /> 13<br /> See Vitessewatcher's other Tweets<br /> Twitter Ads info and privacy<br /> <br /> DjStoffel<br /> @stokecity68<br /> #adovit je kunt wel 3 uur blijven voetballen maar met Castaignos in de spits is dat een kansloze missie<br /> <br /> 8:24 PM - Feb 8, 2018<br /> See DjStoffel's other Tweets<br /> Twitter Ads info and privacy<br /> <br /> old Spice<br /> @de_michias<br /> Waarom stelt Henkie Castaignos eigenlijk nog op en laat hem ook nog de hele wedstrijd staan?<br /> <br /> 8:19 PM - Feb 8, 2018<br /> See old Spice's other Tweets<br /> Twitter Ads info and privacy<br /> <br /> Dennis D.<br /> @DeDaems<br /> En dan te bedenken dat Castaignos nog 3 wedstrijden een 'kans' krijgt. #adovit<br /> <br /> 8:04 PM - Feb 8, 2018<br /> 1<br /> See Dennis D.'s other Tweets<br /> Twitter Ads info and privacy<br /> <br /> Interpinus❌❌❌<br /> @Interpinus71<br /> Replying to @MOTTENZEDAN<br /> Is Castaignos de meest overschatte spits van NL? Ik zeg mmmmja<br /> <br /> 7:59 PM - Feb 8, 2018<br /> See Interpinus❌❌❌'s other Tweets<br /> Twitter Ads info and privacy<br /> <br /> Ronnie <br /> @ronnie41<br /> Met dit niveau mag Castaignos waarschijnlijk zelfs bij een zaterdag 1e klas op de bank plaatsnemen. #Vitesse<br /> <br /> 7:58 PM - Feb 8, 2018<br /> See Ronnie 's other Tweets<br /> Twitter Ads info and privacy<br /> <br /> Büttner in oranje<br /> @B_artje<br /> Weet iemand of Castaignos op de training wel scoort? #adovit<br /> <br /> 7:57 PM - Feb 8, 2018<br /> 2<br /> See Büttner in oranje's other Tweets

Een laffaard als trainer een spits en een linksback die niet in het betaalde voetbal thuis horen , ik zal blij zijn als dit klote seizoen voorbij is en vast een tip voor De Wit ga maar weer vast zwarte doeken bestellen voor volgend seizoen want er gaan weer veel mensen afhaken


Inloggen en reactie plaatsen