Vitesse maakt zich op voor de topper vs Feyenoord (video)

Vitesse neemt het zondagmiddag in GelreDome op tegen regerend landskampioen Feyenoord. Vitesse verloor donderdagavond met 1-0 vs ADO Den Haag en raakte daarmee de ongeslagen status in 2018 kwijt. Na deze nederlaag wil de ploeg van hoofdtrainer Henk Fraser de draad weer oppakken en een goed resultaat neerzetten.

De nederlaag in Den Haag heeft vooral mentaal voor een tik gezorgd bij de spelersgroep. Hoofdtrainer Fraser: “Wij moeten nu de knop omzetten en toeleven naar de wedstrijd tegen Feyenoord.” Ondanks het smetje op de goede reeks, heeft Fraser er alle vertrouwen in dat zijn ploeg zich kan herpakken voor het duel met de Rotterdammers. Fraser: “Wij moeten beseffen dat de kwaliteiten die we hebben, gekoppeld aan de juiste instelling ons een goed resultaat kunnen opbrengen. De spelers hebben vertrouwen nodig. We moeten er zondag gewoon weer staan.”

image

Vitesse kan komende zondag voor de topper geen beroep doen op Arnold Kruiswijk (rug) en Tim Matavz (schorsing).

Meepraten en meediscussiëren over Vitesse? Via onze social media kanalen kan jij jouw ervaringen delen en met mede-supporters in contact komen!