Zondag 4 maart: Vitesse vs Ajax

Vitesse speelt zondag 4 maart de topwedstrijd vs Ajax (zondag 4 maart, aanvang 14.30 uur). Na de fantastische thuisoverwinning vs Feyenoord (3-1) gaan we er met z’n allen hopelijk weer een geel-zwart feestje van maken! Seizoenkaarthouders kunnen vier extra tickets kopen. Fankaarthouders kunnen twee tickets kopen.

Geel-zwarte activiteiten
Er zijn volop geel-zwarte activiteiten in en rondom GelreDome. Zo staat er voor de hoofdingang een springkussen en kunnen supporters laten zien hoe goed zij kunnen schieten. Op de promenade van de Theo Bos-tribune (Zuid) draait DJ Maus en op de promenade van Charly Bosveld-tribune (Oost) kunnen supporters gamen tegen eSporter Paskie Rokus. Kort voor de wedstrijd en in de rust vindt er een Vitesse-loterij plaats. Alle aanwezige seizoenkaarthouders maken kans op prijzen van onze partners zoals Gassan, Only for Men en SWOOP.

Seizoenkaarthouders
Deze wedstrijd is de seizoenkaart persoonsgebonden. Voor seizoenkaarthouders is het mogelijk om op de eigen tribune vier extra tickets te kopen. De houders van deze tickets moeten tegelijktijdig met de seizoenkaarthouder het stadion(terrein) betreden. Iedere bezoeker dient zich te kunnen legitimeren.

Tickets
Tickets zijn eenvoudig en snel te bestellen via Vitesse.nl/tickets. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 22,80 (jeugd t/m 16 jaar vanaf € 11,40). Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 12.30 uur geopend. Let op: op de wedstrijddag geldt een toeslag van € 2,- per ticket.

Edward Sturing-tribune (Noord)
Na overleg met de lokale autoriteiten is gelukkig bepaald dat het ook voor seizoenkaarthouders op de Edward Sturing-tribune (Noord) mogelijk is om tickets bij te kopen. Elke seizoenkaarthouder op de Edward Sturing-tribune kan één ticket bijkopen. Tickets zijn eenvoudig en snel te bestellen via onderstaande link en verkrijgbaar vanaf €20,40 (jeugd t/m 16 jaar voor €10,20).

Fankaarthouders
Fankaarthouders kunnen voor deze wedstrijd twee tickets kopen. Ook voor fankaarthouders is het niet mogelijk om kaarten te kopen op de Edward Sturing-tribune (Noord).

Supporters Ajax
Supporters van Ajax kunnen uitsluitend plaats nemen in het bezoekersvak. Kaartverkoop hiervoor verloopt via Ajax. Supporters van Ajax in het bezit zijn van een ticket voor de overige vakken (niet zijnde het bezoekersvak), kunnen op de wedstrijddag de toegang tot het stadion ontzegd worden.

Na afloop
Na afloop van de wedstrijd is de Batavierenweg afgesloten, waardoor verkeer vanaf het GelreDome-terrein alleen linksaf kan slaan. Daarnaast is het na afloop niet direct mogelijk via de Noordzijde van GelreDome het terrein te verlaten. Advies is om na afloop wat langer in het stadion of Supportershome te blijven totdat de drukte wat minder is. 

image

image

image