Geslaagde Vitesse Kids Club Persconferentie (video)

Speciaal voor de jongste supporters organiseerde de Vitesse Kids Club woensdag 14 maart de Kids Persconferentie. Tijdens een echte persconferentie konden de kinderen even in de huid van een echte journalist kruipen. De 25 aanwezige kinderen mochten Lassana Faye, Mitchell van Bergen en Mason Mount het hemd van het lijf vragen.

In spanning werd er gewacht op de entree van de spelers. Na de officiële opening van de persconferentie betraden de spelers de persruimte op de trainingsaccommodatie op Papendal. Voordat de persconferentie echt van start kon gaan, werden de kinderen maar ook de spelers aan de hand van een quiz getoetst om te kijken wat ze al van de spelers wisten. De kinderen waren uiterst goed voorbereid en kenden bijna alle ins en outs. Daarnaast hadden ze al flink wat grappige maar ook serieuze vragen voor de spelers in petto.

imageZo weten we nu dat Faye is begonnen als linksbuiten, maar later bij Vitesse écht doorbrak als linksback en veel geleerd heeft van zijn periode als aanvaller en dat Van Bergen een echte fan van het spel ‘Fortnite’ is en dit dan ook graag speelt in zijn vrije tijd.

Mount zag zichzelf op de schermen terug als elf jarig jongentje en vertelde dat hij Arnhem een hele mooie stad vindt en graag naar de film gaat.

imageimageimageDe spelers en de kinderen hadden het overduidelijk goed naar hun zin. Na de persconferentie was er voor de kinderen de mogelijkheid om een handtekening en een foto te scoren. Sommige kids hadden zelfs een klein presentje meegenomen voor hun Vitesse-helden.imageimage