Jong Vitesse ontvangt ADO’20

De titelrace gaat verder. De ploeg van trainer Joseph Oosting neemt het zondagmiddag op vs ADO’20. Beide ploegen treffen elkaar om 14.30 uur aan de aftrap op Papendal. Oosting, die na het vertrek van hoofdtrainer Henk Fraser ook deel uitmaakt van de technische staf bij de A-selectie, blijft aan het roer bij het beloftenteam en staat ook zondag als trainer aan de zijlijn bij Jong Vitesse.

De vorige speelronde versloeg de tegenstander uit Heemskerk met ruime cijfers Jong De Graafschap. In Noord-Holland werd het 4-0 in het voordeel van de Heemskerkers. Met ADO’20 wacht ons dus een lastige tegenstander.

Eerder dit seizoen stonden ADO’20 en Jong Vitesse al tegenover elkaar. Op bezoek in Heemskerk eindigde de wedstrijd toen onbeslist. Beide ploegen waren gewaagd aan elkaar waardoor er na negentig minuten spelen 1-1 op het scorebord stond. Jong Vitesse begon de wedstrijd voortvarend. De beloftenploeg kwam al na vier minuten via een benutte strafschop aan leiding. Nadat Lars ten Teije binnen het strafschopgebied gevloerd werd, was het Gino Bosz die de strafschop feilloos binnenschoot.

Met een overwinning aanstaande zondag blijven de beloften aan kop en kunnen ze eventueel uitlopen op UNA, dat het in Utrecht opneemt vs Hercules.