Vitesse bedankt SWOOP voor hoofdsponsorschap

Vitesse presenteerde dit weekend Droomparken als nieuwe hoofdsponsor. Daarmee verandert de samenwerking met SWOOP, die het afgelopen seizoen hoofsponsor was.

image

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse: “Allereerst willen wij SWOOP bedanken voor de bijzonder prettige en succesvolle samenwerking. De insteek was van moment één om elkaar te versterken en samen kansen te grijpen. Gedurende het seizoen hebben we samen veel mooie zaken ontwikkeld. Wij hadden met SWOOP de heldere afspraak dat indien zich een voor Vitesse financieel interessantere partij mocht aandienen wij hierover in gesprek zouden gaan. De goede relatie en samenwerking met SWOOP blijft en wij gaan samen kijken hoe deze voor de toekomst in te vullen.”

image

Joshua Kappen, directeur/groot aandeelhouder van SWOOP: “Allereerst zijn wij trots dat wij als hoofdsponsor op het prachtige shirt mochten prijken, een unieke ervaring. Wij hebben al heel veel te danken aan onze bijzonder prettige samenwerking en blijven vanzelfsprekend verbonden. Het is geweldig dat Vitesse in Droomparken zo’n sterke nieuwe partner aan zich heeft weten te binden. Wij kijken uit naar een vast en zeker succesvolle toekomst.”

image

image