Trainingskamp dag 1

Vitesse is begonnen aan het zomerse trainingskamp in Oostenrijk. Na een ochtendtraining op Papendal, ging de staf en selectie op weg naar de regio Karinthië. De komende twee weken verblijft de ploeg van hoofdtrainer Leonid Slutskiy in Karinthië, waar er vier oefenduels op het programma staan.

De 24-koppige selectie zette rond 18.00 uur voet op Oostenrijkse bodem. Na wat vertraging op het vliegveld, volgde een voorspoedige vlucht. Vanaf het vliegveld op Klagenfurt werd het hotel binnen een kwartier bereikt.

image

image

image

In de tussentijd werd op Papendal de zevende aanwinst gepresenteerd. Danilho Doekhi kwam over van Ajax. De centrale verdediger tekende een contract voor vier jaar.

image

Donderdag wordt er twee keer getraind. Om 11.00 uur en om 16.00 uur worden de spelers ongetwijfeld flink onder handen genomen. De komende twee weken staan er vier oefenwedstrijden op de planning. De mogelijkheid om een live stream te verzorgen wordt onderzocht.

Vitesse Media volgt de verrichtingen van de staf en selectie uiteraard op de voet. Vanuit Oostenrijk worden dagelijks foto- en videoverslagen geplaatst. 

Programma oefenduels
Vrijdag 6 juli: Vitesse vs Wolfsberger AC, 19.00 uur, Murau (Römersiedlung 61 a, 8850 Murau)
Maandag 9 juli: Vitesse vs Shakhtar Donetsk, 18.00 uur, Jacques Lemans Arena (adres: Unterbergen 2, 9300 St. Veit an der Glan)
Vrijdag 13 juli: Vitesse vs FK Arsenal Toela, 18.00 uur, Stadion Villach/Lind (Meister-Erhard-Allee 29, 9500 Villach) 
Dinsdag 17 juli: Vitesse vs Lokomotiv Moskou, 12.00 uur, Klagenfurt/Fischl (Roseneggerstraße 17, 9020 Klagenfurt)