Trainingskamp dag 8: aanvalsvormen en omschakeling

Op de achtste dag van het trainingskamp in Karinthië stond de ochtendtraining in het teken van het inslijpen van aanvalsvormen en werd er getraind op de omschakeling.

Alle spelers maakten hun opwachting op het trainingsveld. Alleen Oussama Darfalou stond weliswaar op het veld, maar trainde vanwege lichte klachten apart van de groep. Hilary Gong, die op zijn eerste training als Vitessenaar een flinke tik te verwerken kreeg, maakte ook gewoon onderdeel uit van de groep.

image

image

De anderhalf uur durende training bestond vooral uit positiespel en partijvormen. Verschillende aanvalsvormen en -patronen werden er in geslepen. Ook kwam de omschakeling aan bod. De ochtendtraining werd afgesloten met een 11-vs-11 partijspel.

image

image

image

In de middag gingen negen spelers en de vier doelmannen het veld op. De spelers die de meeste minuten hebben gemaakt tijdens de twee oefenduels bleven binnen. De doelmannen werden onder handen genomen door keepers- en assistent-trainer Raimond van der Gouw. De tweede training van de dag werd afgesloten met afwerkoefeningen en korte, felle partijtjes. Net zoals eerder tijdens het trainingskamp kwam de ploeg van Thomas Buitink en Danilho Doekhi, nu aangevuld met Patrick Vroegh, als winnaar uit de bus.

image

image