Vitesse hofleverancier voor Oranje O18, Manhoef bij O17

Maar liefst vijf spelers uit de Vitesse Voetbal Academie zijn opgeroepen voor een kennismakingsdag van het Nederlands Elftal Onder 18. Daarmee is Vitesse hofleverancier.

Bondscoach Mischa Visser heeft een plekje ingeruimd voor Anouar El Azzouzi, Jasper Dahlhaus, Joël Thodé, Joey Kesting en Yassin Oukili. Zij spelen allen in Vitesse O19. Tijdens deze kennismakingsdag, die op maandag 24 september plaatsvindt, wil Visser een beter beeld krijgen van deze potentiële internationals. Eerder deze maand werkte Oranje O18 – met 22 andere spelers – een vierlandentoernooi af in Frankrijk. 

Manhoef bij Oranje O17
Million Manhoef (Vitesse O19) behoort tot de selectie voor het Nederlands Elftal Onder 17, dat kwalificatiewedstrijden speelt voor het EK 2019 in Zweden. Daan Huisman (Vitesse O17) staat op de stand-by lijst. Mochten er bij de definitieve selectie spelers afvallen, dan komen spelers van de stand-by lijst in aanmerking voor een plek. Manhoef stond eerst ook op deze lijst, maar door een blessuregeval bij de definitieve selectie werd hij doorgeschoven.