Academie Talenten van de Maand oktober bekend!

De maand oktober heeft plaats gemaakt voor november en dus is het aan de Vitesse Voetbal Academie om voor de tweede keer het Talent van de Maand Bovenbouw, Middenbouw en Onderbouw uit te reiken. Onderstaand de winnaars van oktober, die vrijdagmiddag uit handen van Nicky Hofs een certificaat kregen uitgereikt.

Jordi Altena
Jordi Altena is de winnaar in de categorie Bovenbouw. De intelligente middenvelder kwam afgelopen zomer over van FC Dordrecht, maar maakte meteen grote indruk op Papendal. Bij Vitesse O16 laat Jordi wekelijks zien dat hij een meerwaarde is het voor elftal. De technisch begaafde voetballer mocht zelfs al een aantal keer meetrainen met Vitesse O17. Niet enkel op het veld is hij een voorbeeld voor de spelers van de Vitesse Voetbal Academie. Met zijn gedrag en houding laat Jordi eveneens op school en bij het begeleid wonen zien dat hij deze onderscheiding heeft verdiend.

Kaya Symons
In de categorie Middenbouw gaat de prijs naar Kaya Symons. De verdediger van Vitesse O14 is bezig aan zijn vijfde seizoen in Arnhem, waar hij jaren geleden startte in Vitesse O10. Kaya beschikt over een uitstekend linkerbeen en blinkt dan ook wekelijks uit bij spelhervattingen, waaruit Vitesse O14 veelvuldig het net vindt. Mede door zijn uitstekende mentaliteit draagt Kaya iedere week met trots de aanvoerdersband bij Vitesse O14.

Jim Koller
Bij de Onderbouw heeft Jim Koller zich van zijn beste kant laten zien. De technisch vaardige middenvelder, die tevens beschikt over een uitstekend spelinzicht, doet dingen met de bal die een ander niet snel verzint. Jim is dan ook één van de sterkhouders van Vitesse O12. In de afgelopen maand maakte Jim een prima ontwikkeling door, waardoor hij is verkozen tot talent van de maand.

image
Jordi Altena

image

Kaya Simons

image

Jim Koller