Helpt uw bedrijf mee aan een leuke sinterklaas voor iedereen?

Vitesse is een club van het volk. Ook in moeilijke tijden. Het creëren van saamhorigheid en een familiegevoel is voor ons zeer belangrijk. Wij zijn er voor elkaar. Vanuit Vitesse Betrokken organiseren wij verschillende activiteiten voor diverse groepen in onze regio. “Wij vinden dat ieder mens recht heeft op een onbezorgd leven, in ieder geval voor even. Speciaal voor hulpbehoevenden organiseren wij daarom diverse activiteiten waar plezier en een gezonde leefstijl samen gaan.” aldus Martijn de Wild, Vitesse Betrokken.

Zo ook rond 5 december. Door omstandigheden zijn er diverse gezinnen in onze directe omgeving die geen Sinterklaas kunnen vieren. Wij willen samen met u hen de hand toereiken. Rondom Vitesse vs FC Emmen op zaterdag 1 december creëren wij een ‘Maatschappelijk Vak’ in GelreDome. U, als lid van de BCVG, krijgt hierin de mogelijkheid om tickets af te nemen en hiermee Vitesse Betrokken de mogelijkheid te bieden om een Sinterklaascadeau te schenken aan hen die dit jaar geen Sinterklaas vieren.

Als dank zetten wij ook u in de spotlights en kunt u het volgende verwachten:
- Naamsvermelding in de VitesseVandaag van Vitesse vs FC Emmen
- Naamsvermelding in een tekstueel item op Vitesse.nl
- 1 minuut ON-TV LED-boarding incl. logovermelding: (bij aankoop van minimaal 100 tickets).

In onderstaand tabel vindt u de tarieven voor de tickets:

image

Klik hier voor het bestellen van de tickets!

De verstrekking en de toewijzing van de tickets verloopt via Vitesse Betrokken. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via: fanservice@vitesse.nl of bel ons via 026 880 7337. Wij helpen u graag! 

Wij rekenen op uw steun! Hoeveel schoentjes gaat u voorzien van een cadeautje?