Overzicht Vitesse-internationals

Vanwege de interlandbreak staat er komend weekend geen Eredivisie-programma op de rol. Dat betekent dat ook de nodige Vitesse-spelers in actie komen met hun nationale team. Onderstaand een overzicht.

Bero
Matúš Bero neemt het in de Nations League met Slowakije op vs Oekraïne (vrijdag 16 november) en Tsjechië (maandag 19 november).

Ødegaard
Martin Ødegaard komt op diezelfde dagen in actie met Noorwegen, eveneens in het kader van de Nations League. Eerst treffen de Noren Slovenië, een aantal dagen later is Cyprus de tegenstander.

Serero
Thulani Serero is na een lange afwezigheid teruggekeerd in de selectie van Zuid-Afrika. Bondscoach Stuart Baxter heeft de spelverdeler van Vitesse opgeroepen voor de belangrijke interland in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup tegen Nigeria op zaterdag 17 november. Op 20 november wordt nog een vriendschappelijke wedstrijd afgewerkt, maar de tegenstander is nog onbekend.

Clarke-Salter
Jake Clarke-Salter speelt met Jong Engeland interlands vs de beloften van Italië (donderdag 15 november) en Denemarken (dinsdag 20 november).

Doekhi
Danilho Doekhi moet zich melden bij Oranje Onder 20. Met dat team komt Doekhi in actie vs Zwitserland O20 (donderdag 15 november) en Italië O20 (dinsdag 20 november).

Buitink
Thomas Buitink staat bij Oranje Onder 19 op de stand by-lijst.

Kesting en Dalhaus
Joey Kesting, doelman van Vitesse O19, behoort tot de definitieve selectie van Oranje Onder 18, dat een toernooi in Spanje afwerkt. Aanvaller Jasper Dahlhaus staat op de stand by-lijst.