KWF-shirts in de veiling

Zaterdagavond 10 november speelde Vitesse de traditionele #4 wedstrijd tegen FC Utrecht. Deze wedstrijd stond, in samenwerking met KWF Kankerbestrijding, in het teken van de herdenking aan Theo Bos en alle overleden dierbaren. Hoofdsponsor Droomparken maakte haar plaats op het wedstrijdshirt voor één keer vrij om het logo van KWF Kankerbestrijding te kunnen tonen. Jij kunt vanaf nu meebieden op deze unieke shirts.

Wil jij één van deze unieke wedstrijdshirts hebben? Bied dan mee via Vitesse.nl/veiling. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar alvleesklierkanker. Bieden kan tot en met woensdag 14 november 2018 13.00 uur via Vitesse.nl/veiling. Er kan geboden worden op de wedstrijdshirts van het basiselftal en de ingevallen spelers.

Na het invullen van je gegevens en het plaatsen van je bod ontvang je een e-mail met daarin een bevestigingslink. Je bod is pas actief wanneer je deze link aangeklikt hebt, vergeet dat dus niet! De winnaars van de wedstrijdshirts krijgen een persoonlijke bevestiging van Vitesse als de veiling is gesloten. Zij worden op de hoogte gebracht over de betaling en over hoe ze het shirt in ontvangst kunnen nemen.

Klik hier om een bod uit te brengen!