Recordbedrag opgehaald voor KWF Kankerbestrijding (VIDEO)

Vitesse speelde afgelopen zaterdag de #4Wedstrijd vs FC Utrecht. Op het veld werd er een knappe 2-1 zege geboekt. Buiten de lijnen zette Vitesse zich samen met KWF Kankerbestrijding in om geld op te halen. Er werd een recordbedrag van €9633,- * opgehaald. Dit geld komt ten goede aan de onderzoek naar alvleesklierkanker, waarbij na constatering van deze kankersoort, de meeste mensen overlijden binnen één jaar.

De opgehaalde €9633,-  kwam tot stand door een collecte en de veiling van de wedstrijdshirts. Businessclub-lid Buitenpoort Catering vulde het bedrag met nog eens €300,- aan.

Vitesse TV ging gisteren op bezoek in het Amsterdam UMC om, in bijzijn van Bart Hellendoorn (relatiemanager KWF Kankerbestrijding), de cheque aan professor Marc J. van de Vijver te overhandigen. De professor doet onderzoek naar alvleesklierkanker in het Amsterdam UMC.

Op Facebook staat ook een bericht over de overhandiging van gisteren. Zodra dit bericht 1000 likes of meer krijgt, doneert hoofdsponsor Droomparken €367,- om het bedrag aan te vullen tot €10.000,- in de strijd tegen alvleesklierkanker. Dit bericht is hier te bekijken.

Bekijk hieronder de beelden van de overhandiging.*Ten tijde van het opnemen van het item was de stand nog €9333,-.