Sinterklaasfeest voor Vitesse Kids Club-leden

Hij komt, hij komt! Woensdag 28 november brengt de Sint, exclusief voor Vitesse Kids Club-leden t/m 8 jaar, een bezoek aan Droompark De Zanding. Ondanks zijn drukke schema deze dagen komt hij speciaal voor jullie naar Droomparken. De Sint komt overigens niet alleen, want zijn pieten zijn er natuurlijk ook bij!

Om hem een fantastisch onthaal te geven starten we de middag om 13.45 uur. Nadat de Sint is verwelkomd start er een heus ‘pietenprogramma’. Door middel van verschillende opdrachten kunnen de Vitesse Kids Club-leden een pietendiploma verdienen, en dat onder toeziend oog van een aantal Vitesse-spelers! Het gehele programma duurt van 13.45 uur tot 16.30 uur. 

Ben jij Vitesse Kids Club-lid en heb jij zin in een te gekke middag? Geef je dan nu op voor het Sinterklaasfeest. Klik op de button hieronder om naar de pagina te gaan om jezelf aan te melden!

IK GEEF ME OP

Lid worden
Ben je nog geen lid? Voor slechts € 12,50 ben je nog een heel seizoen lid! Meld je dan direct aan via Vitesse.nl/kidsclub. Na aanmelding voor de Kids Club kun je je voor deze activiteit opgeven.