Boordevol programma voor BCVG-leden in december

In de feestelijke maand december hebben wij een mooi programma voor u samengesteld. Dit programma is uitsluitend voor leden van de Business Club Vitesse-GelreDome. Indien u geen lid bent, dan bent u uiteraard van harte welkom tijdens Vitesse vs VVV-Venlo.

BCVG-bijeenkomst Bistro Barbizon
Op dinsdag 11 december aanstaande staat onze vierde BCVG-bijeenkomst van dit seizoen op het programma. U kunt zich nog aanmelden tot en met donderdag 6 december aanstaande. Klik hier om u aan te melden! 

Kerst- en foodmarkt
Na het succes van afgelopen seizoen organiseren wij voorafgaand aan Vitesse vs VVV-Venlo een heuse kerst- en foodmarkt.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden als standhouder voor de kerstmarkt

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden als bezoeker aan de foodmarkt

Vitesse vs VVV-Venlo
Op zaterdagavond 15 december speelt Vitesse de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2018. Wij kunnen al uw support gebruiken tijdens deze wedstrijd. Bestel nu uw tickets! U bent dan uiteraard ook van harte welkom op de food- en kerstmarkt.

Kerstborrel en TOTO KNVB Bekerwedstrijd
Op donderdag 20 december a.s. ontvangen wij u, mede namens hoofdsponsor Droomparken, graag vanaf 17.00 uur op Droompark de Zanding te Otterlo.

Hier toasten wij graag met u op de feestdagen en kijken wij samen op een groot scherm naar de TOTO KNVB bekerwedstrijd vs Kozakken Boys. Tot slot ontvangt u namens onze partners een exclusief kerstpakket!

Klik hier om u aan te melden voor de kerstborrel!