De Talenten van de Maand november/december zijn bekend!

Koning Winter doet zo nu en dan ook Arnhem aan en dat is voor de voetballers het teken dat de winterstop met rasse schreden nadert. Voor de Vitesse Voetbal Academie de hoogste tijd om de balans op te maken en de Talent van de Maand-certificaten uit te reiken. Onderstaand de winnaars van de maanden november en december. Zij kregen het certificaat uit handen van Aloys Wijnker, de onlangs gestarte Hoofd Vitesse Voetbal Academie.

Anouar El Azzouzi
Anouar El Azzouzi is de winnaar in de categorie Bovenbouw. Anouar maakte acht seizoenen geleden de overstap van het Veenendaalse VRC naar Vitesse. De spijkerharde defensieve middenvelder van Vitesse O19, die zo nu en dan verdienstelijk meetraint bij Jong Vitesse, beschikt over een uitstekend spelinzicht en laat zowel op als naast veld zien een meerwaarde te zijn voor de Vitesse Voetbal Academie.

Koen te Veluwe
In de categorie Middenbouw gaat de prijs naar Koen te Veluwe. De aanvallende middenvelder van Vitesse O13 is bezig aan zijn vierde seizoen in Arnhemse dienst. Met zijn sterke rechterbeen neemt hij geregeld het vijandig doel onder vuur. En vaak met succes. Koen beschikt over een echte winnaarsmentaliteit en dat is ook terug te zien in de duels, want die verliest hij zelden. 

Justen Levering
Bij de Onderbouw heeft Justen Levering zich van zijn beste kant laten zien. De linkspoot is bezig aan zijn debuutseizoen bij Vitesse en dat legt de club geen windeieren. Justen ‘ziet’ het spelletje en staat ook duellerend zijn mannetje. De allrounder van Vitesse O10 steekt naast zijn trainingen op Papendal ook veel tijd in zijn huiswerkopdrachten, want ook dat is van belang bij de ontwikkeling van een toekomstig betaald voetballer.

Overzicht Talent van de Maand
Wil jij alle Talenten van voorgaande maanden op een rijtje zien? Klik dan hier. 

image
Annouar El Azzouzi

image
Koen te Veluwe

image
Justen Levering