Vitesse met 25 spelers naar Portugal

De selectie vertrekt donderdag 3 januari voor een trainingskamp naar Portugal. Hoofdtrainer Leonid Slutskiy neemt 25 spelers mee.

Ilyas Alilou Khouribech sluit als testspeler aan. De rechterverdediger kwam uit voor het Portugese União de Leiria en mag zich op het trainingskamp gaan bewijzen. Ook Tim Matavz meldt zich in de Algarve. De spits is nog aan het revalideren en werkt hard aan zijn herstel. Verder maken doelman Bilal Bayazit en jeugdspelers Richie Musaba, Patrick Vroegh en Richonell Margaret deel uit van de groep.

Daarnaast sluiten Alexei en Vasili Berezutsky vanaf 3 januari aan. De oud-verdedigers staan aan het begin van hun trainersloopbaan en gaan onder hoede van Slutskiy als stagiair ruiken aan het trainersvak.         

Oefenwedstrijd
Vitesse speelt op vrijdag 11 januari een oefenwedstrijd vs Livingston FC. De wedstrijd tegen de Schotten wordt gespeeld in Estadio Nora in Albufeira. Het oefenduel begint om 16.00 uur lokale tijd (17.00 uur Nederlandse tijd). Mogelijk wordt er ook nog een tweede oefenduel georganiseerd. Zaterdag 12 januari keert de selectie weer huiswaarts.

Selectie
Eduardo
Remko Pasveer
Bilal Bayazit
Viacheslav Karavaev
Maikel van der Werff
Jake Clarke-Salter
Danilho Doekhi
Rasmus Thelander
Alexander Buttner
Max Clark
Thulani Serero
Mukhtar Ali
Navarone Foor
Matus Bero
Martin Odegaard
Hilary Gong
Roy Beerens
Oussama Darfalou
Thomas Buitink
Bryan Linssen
Richie Musaba
Patrick Vroegh
Richonell Margaret
Tim Matavz
Ilyas Alilou Khouribech (testspeler)