De Winterstop Weken – Gratis tickets voor een uitwedstrijd

Als supporter lijkt de winterstop altijd een eeuwigheid te duren. Geen wedstrijden van ons elftal en geen bezoek aan Gelredome.. Om deze periode toch goed door te komen heeft hoofdsponsor Droomparken de Winterstop Weken geïntroduceerd.

Tot en met 31 januari ontvang je namelijk 20% korting op de verblijfkosten bij het boeken van jouw vakantie. Een weekendje weg met vrienden of een droomvakantie met familie op één van de veertien locaties van Droomparken door heel Nederland. Je krijgt alle vrijheid om jouw vakantie precies in te richten zoals jij dat wilt. Of je nu op zoek bent naar een duurzame Tiny House, gezellig chalet, een moderne cube of een luxe villa. 

Daarnaast maak jij als Vitesse supporter wekelijks kans op unieke Vitesse belevenissen. Tijdens de Winterstop Weken staat er iedere week een nieuwe actie voor jou klaar waarbij je kans maakt op bijvoorbeeld een spelerslunch met de gehele selectie, 30 seconden gratis winkelen in de fanshop of tickets voor een uitwedstrijd samen met jouw vrienden.

Boek nu en maak kans

Weekactie 4     

Gratis tickets voor jou en je vrienden voor een uitwedstrijd van Vitesse. Boek deze week jouw vakantie, ontvang 20% korting en maak daarnaast kans om ons elftal te steunen tijdens één van de komende uitwedstrijden in de tweede seizoenshelft.