Beloften geven voorsprong uit handen (video)

Jong Vitesse speelde zaterdag opnieuw met 1-1 gelijk. Op Papendal kwam de ploeg van Joseph Oosting vanaf de penaltystip op 1-0 voorsprong. Kozakken Boys kwam ongeveer tien minuten voor tijd langszij.

image

In de 25ste minuut werd Lars ten Teije in de zestien neergehaald. De scheidsrechter gaf Jong Vitesse een strafschop, die Hicham Acheffay benutte. Op aangeven van Ten Teije konden O19-speler Jasper Dahlhaus en aanvaller Richie Musaba de score verdubbelen. Dahlhaus raakte de paal, Musaba schoot over.

image

Jong Vitesse kon de drie punten jammer genoeg niet over de streep trekken. In de slotfase zorgde invaller Don Bolsius voor de gelijkmaker. Dankzij het gelijkspel tegen Kozakken Boys is Jong Vitesse nu vier wedstrijden ongeslagen.

image

Doordat Jong Sparta Rotterdam met 3-0 verloor van Rijnsburgse Boys zijn de Arnhemmers één punt ingelopen op de concurrent uit Spangen. Zaterdag 16 februari gaat Jong Vitesse op bezoek bij Koninklijke HFC. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt tegen de huidige nummer drie van de Tweede Divisie.

image