Vitesse opent e-box en kidsloge

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Willem II werd de Vitesse e-box en -kidsloge geopend. De loges, mogelijk gemaakt door Prins Petfoods, vormen onder andere een nieuwe thuishaven voor de e-sporter van Vitesse. Daarnaast worden ze ingezet voor maatschappelijke activiteiten.

imageDe nieuwe Vitesse-loge bestaat uit twee onderdelen. Het eerste gedeelte wordt  gebruikt om kids te ontvangen, hertog te zien vertrekken voor zijn rondvlucht over het veld en uiteraard om wedstrijden te bekijken. De loge dient daarbij ook een maatschappelijke rol. Vitesse wil minderbedeelde gezinnen de kans geven om wedstrijden van Vitesse op een mooie manier bij te wonen.

imageDe e-box, het tweede gedeelte van de nieuwe loge, is de droom van elke jongen. Samen met G-master van IIyama en Trust Gaming is er een opstelling gemaakt waar gestreden kan worden om wie de beste FIFA-speler is. Ook zijn er PC's aanwezig om andere spellen uit te proberen.

Voor zowel partners als voor supporters zijn er binnenkort verschillende mogelijkheden om de loge te gebruiken. Daarover volgt binnenkort meer informatie. image