Verrassend programma voor jonge voetbalfans!

Jij zit vanaf maandag 13 september goed bij Z@pp. Elke week is om 17.20 uur ‘TROS Z@ppsport Voetbal’ te zien! Met het laatste nieuws over de Eredivisie, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit gezien hebt.

Presentator Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij Eredivisiewedstrijden staat hij langs de lijn en kijkt hij achter de schermen. Hij ontvangt gasten en bezoekt bijzondere evenementen waarbij voetbal centraal staat.

Jij kan volop meedoen met het programma!
Heb je een voetbalprobleem? Laat dat oplossen door jouw grote held! Vragen van kijkers als “Hoe bereidt een scheidrechter zich voor op een wedstrijd?” en “Waar wordt de Eredivisie Schaal gemaakt?” worden beantwoord. Wil je ook iets weten? Mail ons jouw vraag! Heb je een waanzinnige actie of geweldig doelpunt van jouw team op video? Stuur het naar ons op!
Ons e-mailadres is: zappsportvoetbal@tros.nl

Alles wat jij over voetbal wil weten zie je voortaan elke maandagmiddag in TROS Z@ppsport Voetbal!

Kijk voor meer info op www.zappsport.nl

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen