A1 vrij, overige jeugdteams wel in actie

Vitesse/AGOVV A1 heeft aankomend weekend vrijaf, maar de overige jeugdteams beginnen in het weekend van 4 en 5 september juist aan competitie. Een overzicht.

Vitesse/AGOVV A1 is na twee competitiewedstrijden helaas nog zonder overwinning en daar verandert komend weekend niets aan. De ploeg van Marino Pusic geniet namelijk van een vrij weekend. De ploeg behaalde uit de eerste twee wedstrijden één punt en staat daarmee op een elfde plaats.

Voor de meeste resterende jeugdteams gaat het vanaf zaterdag 4 september weer beginnen. Vitesse/AGOVV B1 begint met een uitwedstrijd bij De Graafschap. Onlangs troffen deze twee ploegen elkaar in de beker. In een doelpuntrijke wedstrijd verloor Vitesse/AGOVV B1 uiteindelijk met maar liefst 4-9. De mannen van trainer Niels van Casteren zijn dus gebrand op revanche en daarmee de competitie goed te openen. De wedstrijd in Doetinchem begint om 14.30 uur

Vitesse/AGOVV C1 trapt het nieuwe seizoen af met een wedstrijd tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld op Nationaal Sportcentrum Papendal en begint om 12.00 uur. Vitesse/AGOVV C2 speelt een uitwedstrijd tegen FC Volendam C2. Aanvang van deze wedstrijd is 12.00 uur.

Vitesse/AGOVV D1 speelde afgelopen dinsdag 31 augustus zijn eerste competitiewedstrijd omdat aankomend weekend een internationaal toernooi in Duitsland op het programma staat. Het toernooi wordt gespeeld bij SVG Neus-Weissenberg 1910. De competitie werd goed geopend door Vitesse/AGOVV D1 met een 1-0 overwinning bij FC Groningen/Cambuur D1.

Vitesse/AGOVV D2 speelt zaterdag 4 september een wedstrijd tegen DVC '26 D1. Drie dagen later staat het bekerduel op Papendal tegen DVV D1, aanvang 18.30 uur, op het programma. Het meest jonge elftal van de Voetbal Academie, de D3, start volgende week zaterdag thuis met de competitie tegen ESCA D1. Op Papendal trappen de mannen om 10.00 uur af. Dit weekend wordt op zaterdag een toernooi afgewerkt in Hoenderloo en op zondag wordt geoefend tegen Drechtstreek (uitwedstrijd, 10.00 uur).

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen