Bied live mee op de wedstrijdshirts!

Vanaf de aftrap van de wedstrijd Vitesse vs Feyenoord krijg jij als supporter de kans om live mee te bieden op het ultieme fan-item: een gedragen - ongewassen - en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw held. Ga naar www.MatchWornShirt.com en haal een stukje Arnhemse geschiedenis in huis of geef een uniek cadeau!

Vanaf de aftrap
Alle shirts van de spelers die het veld betreden worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling opent op het moment van de aftrap en sluit exact 4 dagen later. Meebieden kan via www.MatchWornShirt.com - ook vanaf je mobiele telefoon! Je kan dus tijdens de wedstrijd al meebieden.

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Kan je de spanning niet aan of heb je geen zin om 4 dagen te wachten? Maak dan gebruik van de ‘buy it now’ optie. Hiermee ben jij direct en gegarandeerd de winnaar van jouw favoriete shirt voor een vastgestelde prijs. Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

BIEDEN