Overzicht Vitesse-internationals

Vanwege de interlandbreak staat er komend weekend geen Eredivisie-wedstrijd op het programma. Een aantal Vitesse-spelers zijn opgeroepen voor hun nationale team. Onderstaand een overzicht van alle wedstrijden.

Bero    
Matúš Bero speelt komende week twee kwalificatieduels voor het EK in 2020. Donderdag 21 maart treedt hij met Slowakije aan tegen Hongarije en zondag 24 maart gaat Bero met zijn elftal de strijd aan tegen Wales.

Clarke-Salter   
Verdediger Jake Clarke-Salter zit bij de spelersgroep van Engeland O21. Zij spelen twee oefenwedstrijden. Donderdag 21 maart tegen Polen O21. Dinsdag 26 maart speelt hij met Engeland O21 vs Duitsland O21.

Darfalou
Oussama Darfalou is opgeroepen voor de selectie van Algerije. Voor de Noord-Afrikanen staat er vrijdag 22 maart een kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup op het programma vs Gambia. Dinsdag 26 maart spelen de woestijnvossen een oefenwedstrijd tegen Tunesië.

Doekhi
Danilho Doekhi is voor het eerst geselecteerd voor Jong Oranje. De ploeg van Erwin van der Looi speelt zondag 24 maart vs Jong USA. Dinsdag 26 maart is Jong Egypte de tegenstander. Dit zijn beiden oefenwedstrijden.

Karavaev         
Vyacheslav Karavaev zit voor het eerst bij de selectie van Rusland. Donderdag 21 maart wacht een duel met België en op zondag 24 maart speelt het een uitwedstrijd tegen Kazachstan, beide EK-kwalificatiewedstrijden.

Ødegaard 
De creatieve middenvelder Martin Ødegaard speelt tijdens de interlandperiode twee EK-kwalificatieduels. Zaterdag 23 maart gaat Noorwegen op bezoek bij Spanje. Op dinsdag 26 maart ontmoet het buurland Zweden in eigen land.

Serero 
Voor Thulani Serero en Zuid-Afrika staat er slechts één wedstrijd op het programma. Zondag 24 maart speelt Bafana Bafana tegen Libië. De kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup vindt plaats in Tunesië.

Buitink
Thomas Buitink zou nog opgeroepen kunnen worden voor Nederland O19. De aanvaller staat op de stand-by lijst. Tegen deze opponenten komt Nederland O19 in actie:

Woensdag 20 maart: Wales O19 vs Nederland O19
Zaterdag 23 maart: Nederland O19 vs Slovenië O19
Dinsdag 26 maart: Nederland O19 vs Spanje O19