Beloften doelpuntloos gelijk in Groningen

Op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen speelde Jong Vitesse/AGOVV maandagavond 6 september met 0-0 gelijk tegen Jong FC Groningen. Het was het tweede achtereenvolgende gelijke spel deze competitie.

Trainer Gerry Hamstra zag zowel positieve als negatieve punten. Het positieve was de volle negentig minuten die Julian Jenner speelde in Groningen. Een tegenvaller was er al na iets minder dan een half uur spelen. Gino Felixdaal blesseerde zich aan zijn enkel en moest vervangen worden door Just Berends.

De Groningse beloften kregen op eigen veld de meeste kansen, maar stuitten diverse malen op doelman Van der Sman. Cagri Kodalak, vorige week nog doeltreffend tegen Jong Feyenoord/Excelsior, kreeg de grootste mogelijkheid voor zijn ploeg. De inzet van de middenvelder schampte de paal.

Jong FC Groningen
Nienhuis, Kunst, Luis Pedro (74' Lachman), Werkman, Zinga, Batbay, Bakker (85' Post), Bossman, Bos, Mamedov, Menting

Jong Vitesse/AGOVV
Van der Sman, Damasco, Felixdaal ('28 Berends), Vakalopoulos, Tekay, Kodalak, Pinarci, Jenner, Büttner, Snijders ('79 De Ruiter), Gashi ('74 Oztürk)

Uitslagen beloftencompetitie, maadag 6 september
FC Groningen - Vitesse/AGOVV 0-0
Ajax - Heracles Almelo 3-0
FC Twente - PSV 0-4
Heerenveen/Emmen - Helmond Sport 4-2
NEC - AZ 4-3
Sparta Rotterdam - ADO Den Haag 2-2

Dinsdag 7 september
Feyenoord/Excelsior - De Graafschap

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen