Servicebericht Vitesse vs PSV

De topwedstrijd vs PSV staat zondag op het programma (aftrap 16.45 uur). Om er met z’n allen een geel-zwart feestje van te maken in GelreDome, lees je hieronder meer informatie.

Kom ruim op tijd!
Vanwege de verwachte drukte wordt bezoekers aangeraden ruim voor aanvang van de wedstrijd naar GelreDome te komen. Houd daarnaast rekening met extra reistijd in verband met wegwerkzaamheden bij Kronenburg vlakbij het stadion. Bezoekers vanaf deze kant kunnen gebruik maken van het toegangshek nabij het supportershome om het stadionterrein te betreden. Kom dus op tijd richting GelreDome!

Tickets
De publieke tribunes zijn uitverkocht. Er is geen stadionverkoop op de wedstrijddag.

Snelle toegang seizoenkaarthouders
Voor seizoenkaarthouders zijn er aparte ingangen op de Edward Sturing-tribune (Noord), Charly Bosveld-tribune (Oost) en Just Göbel-tribune (West). Op vertoon van jouw seizoenkaart kun je gebruik maken van de zogeheten ‘fastlane’ bij de ingang. ) Houd jouw seizoenkaart bij de hand zodat je te herkennen bent als seizoenkaarthouder en gebruik kunt maken van deze exclusieve service voor seizoenkaarthouders.

Tribune
Vitesse verzoekt haar supporters vriendelijk, maar ook met klem, om bewust te zijn van wie je meeneemt naar het stadion. We willen er een geel-zwart feest van maken. Elke seizoenkaarthouder is en blijft verantwoordelijk voor degenen die hij of zij meeneemt naar GelreDome. Indien je als seizoenkaarthouder ticket(s) hebt bijgekocht, moeten alle bezoekers bij dit duel tegelijkertijd het stadion betreden. Iedereen in en rondom het stadion moet zich desgevraagd kunnen identificeren. Voor PSV-supporters is er plaats in het uitvak, waarvoor de kaartverkoop via PSV is verlopen.

Geel-zwarte activiteiten
Er zijn volop geel-zwarte activiteiten in en rondom GelreDome. Op de promenade van Charly Bosveld-tribune (Oost) kunnen supporters gamen tegen eSporter Paskie Rokus. In de rust treedt Joey Hartkamp op met onder meer de Vitesse-hit Ernems Trots.