Uitstekend weekend voor jeugdelftallen

Vitesse/AGOVV A1 had aankomend weekend vrijaf, maar de overige jeugdteams begonnen in het weekend van 4 en 5 september aan competitie. Het was een uitstekend weekend voor de Vitesse/AGOVV Voetbal Academie.

Na de 9-4 nederlaag van de B1 tegen de Graafschap in de beker namen de mannen van trainer Niels van Casteren afgelopen weekend revanche. De eerste competitiewedstrijd werd namelijk met 2-1 gewonnen in Doetinchem.

Na een wisselvallige voorbereiding begon Vitesse/AGOVV C1 ook overtuigend aan de competitie door met 3-0 te winnen van FC Utrecht C1. De doelpunten werden gemaakt door Issa Kallon, Aron de Koning en Kevin Diks.

Vitesse/AGOVV C2 speelde verdienstelijk met 1-1 gelijk in Volendam, een wedstrijd die qua voetbal prima was, maar waar qua resultaat meer had ingezeten. Tevens kreeg Vitesse/AGOVV C2 nog een enorme tegenvaller te verwerken doordat Ayoub Botaarourt zijn been op twee plaatsen brak.

Voor Vitesse/AGOVV D1 stond er afgelopen weekeinde geen competitiewedstrijd op het programma. Dinsdag 31 augustus werd de eerste competitiewedstrijd, uit tegen FC Groningen/Cambuur D1, al winnend afgesloten door een doelpunt van Reyer van Doorn.

Ook Vitesse/AGOVV D2 pakte een punt bij de start van de competitie. DVC ’26 D1 hield de jongens in Didam op 0-0. Vitesse/AGOVV D3 speelde in een oefenwedstrijd met maar liefst 7-7 gelijk tegen Drechtstreek. Volgend weekend zal ook voor Vitesse/AGOVV D3 de competitie beginnen met een thuiswedstrijd tegen ESCA D1.

Zo werd het weekend in voetballend opzicht afgesloten zonder nederlagen, maar verloor de Voetbal Academie wel een speler voor langere tijd. Namens alle medewerkers van Vitesse willen wij Ayoub heel veel sterkte toewensen en hopen dat de operatie en zijn revalidatie voorspoedig mogen verlopen. Wij hopen hem snel weer te kunnen bewonderen op het speelveld.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen