Marcus Pedersen bezoekt GelreDome

Marcus Pedersen, de nieuwe Noorse spits van Vitesse, bracht maandag aan het einde van de dag een bezoek aan GelreDome. De 20-jarige Pedersen was zichtbaar onder de indruk.

Pedersen was niet alleen naar GelreDome gekomen. De spits die 's ochtends nog door de medische staf aan zijn blessure werd behandeld, had zijn vriendin, ouders en zaakwaarnemer meegenomen. Helaas voor het gezelschap lag het veld buiten en was het donker in de zogeheten 'bak'. Wel was de eerste indruk meer dan positief.

"Een schitterend stadion", zeiden Pedersen en zijn vader welhaast tegelijk. "En hoeveel mensen kunnen er in?", was de eerstvolgende vraag. "25.000? Zoveel wil ik er dit seizoen weer naar GelreDome laten komen", was het enige en juiste antwoord van de blonde Pedersen.

Na de rondleiding, waarbij ook de mixed zone, de kleedkamer, persruimte, Promenade en de zakelijke ruimtes aan bod kwamen, vertrok Pedersen met zijn gezelschap richting het centrum van Arnhem om daar een en ander te bekijken en een hapje te eten. Zijn eerste indruk was dus positief, nu is het aan de speler zelf om indruk te maken. Pedersen: "Ik hoop zo snel mogelijk fit te worden en mijn eerste wedstrijd voor Vitesse te kunnen spelen."

Marcus met zijn vriendin voor het stadion

image

Marcus Pedersen in zijn nieuwe kleedkamer

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen