SV komt wederom met speciale Airborne sjaal

Vorig jaar, tijdens de Airborne herdenkingswedstrijd, heeft de Supportersvereniging Vitesse een speciale sjaal laten maken voor de veteranen. Ook dit jaar is er weer een unieke sjaal verkrijgbaar.

Na de wedstrijd bereikte de SV vele vragen over hoe deze sjaal te bemachtigen was. Helaas moest steeds geantwoord worden dat deze sjaal uitsluitend voor de veteranen bestemd was.
Dit jaar heeft de SV besloten een bijna identieke sjaal te laten maken in een oplage van 1.000 stuks. Voor, tijdens en na de wedstrijd tegen NAC Breda op 18 september is deze unieke sjaal te koop in het Supportershome, de Fanzone en de shop op de Noord-tribune.

De sjaal kost tien euro en de opbrengst komt volledig ten goede aan de Stichting Airborne Herdenkingen. Op deze wijze wil de SV de stichting bedanken voor de jaarlijkse samenwerking. Het uitbrengen van deze sjaal wordt mede mogelijk gemaakt door JR Promotions uit Vianen, de nieuwe merchandise partner van Vitesse.

De SV vraagt iedereen, die deze dag de sjaal koopt, deze te gebruiken met de maroon-rode kant naar voren, zodat het stadion gevuld wordt met de kleuren van de Airborne.

image

image

Wees er snel bij op 18 september om deze bijzondere sjaal te bemachtigen, want op = op!!

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen