Winst Rajkovic, punt voor Dado

Slobodan Rajkovic heeft met Servië onder 21 de uitwedstrijd tegen Cyprus met 3-1 gewonnen.  Het A-selftal van Servië speelde tegen Slovenië, met Stevanovic als invaller, 1-1 gelijk.

Na het gelijke spel afgelopen zaterdag tegen Kroatië werd op Cyprus een vrij eenvoudige 3-1 overwinning geboekt. Aanvoerder van de Serven, Rajkovic, speelde de volle negentig minuten. Servië onder 21 eindigde door de winst op de derde plaats, achter groepswinnaar Kroatië en Slowakije. Het land is hiermeer uitgeschakeld voor deelname aan het EK.

Dalibor Stevanovic zag vanaf de reservebank zijn ploeg via Novakovic voorkomen in en tegen Servië. Een late treffer van Zigic ('86) leverde de Serven een punt op. 'Dado' kwam in de 89e minuut in het veld voor Andraz Kirm. In groep C is Italië na twee duels koploper, gevolgd door Servië. Slovenië staat vijfde met één punt uit twee duels. Slovenië verloor het eerste duel in eigen huis met 1-0 van Noord-Ierland.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen