Jong Vitesse verslaat IJsselmeervogels

Jong Vitesse won afgelopen zaterdag met 2-3 van IJsselmeervogels. Nadat de Arnhemmers eerder dit seizoen op de trainingsaccommodatie te sterk waren, versloegen ze de ploeg uit Spakenburg ook op sportpark De Westmaat. Mike de Beer, Jesse Schuurman en Hicham Acheffay scoorden namens de Arnhemmers. Jeffrey Buitenhuis en Robbert Olijfveld waren trefzeker voor IJsselmeervogels.

image
De eerste mogelijkheid van de wedstrijd was voor de ploeg van trainer Ted Verdonkschot. Keeper Bayazit was alert, voorkwam een doelpunt en zag zijn team twee minuten later de 0-1 maken. De Beer trof doel. Via Buitenhuis kwam IJsselmeervogels na dertig minuten spelen weer op gelijke hoogte: 1-1.
image
Na de rust breidde de ploeg uit Spakenburg de score uit. Olijfveld mocht de treffer op zijn naam schrijven: 2-1. Lang konden De Vogels niet genieten van de voorsprong. Binnen een minuut maakte Jesse Schuurman alweer gelijk: 2-2. Niet veel later profiteerde Hicham Acheffay van de zwakke defensie en zette de 2-3 op het scorebord. In de slotfase kreeg IJsselmeervolgens nog een penalty maar Danny van de Meiracker verzuimde de bal in het doel te schieten.
image

In de volgende speelronde treffen de Arnhemse beloften GVVV. Zaterdag 18 mei wordt er om 18.00 uur afgetrapt op de trainingsaccommodatie op Papendal.
image