Vrijwilligers gezocht: begeleid wonen

Als vrijwilliger ben je nauw betrokken bij de organisatie en van groot belang voor het succes van het reilen en zeilen van onze Vitesse Voetbal Academie! In het begeleid wonen project ondersteun je de coördinator begeleid wonen bij diverse werkzaamheden rondom huisvesting, voeding en begeleiding van onze jeugdspelers.

Bij het project wordt een zoveel mogelijk huiselijke sfeer gecreëerd omdat de spelers vanwege reisafstand niet thuis kunnen wonen. Veiligheid, stabiliteit, structuur staan voorop, daarom hanteren we het zogenaamde vierogen beleid en zijn we daarvoor op zoek naar een vast team van vrijwilligers. Als vrijwilliger word je ingepland volgens een vooraf opgesteld rooster. Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B.

Wil jij onze jeugdspelers begeleiden tijdens hun verblijf in Arnhem? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! Vitesse is op zoek naar vrijwilligers die voor veiligheid, stabiliteit en structuur kunnen zorgen bij jeugdspelers die vanwege reisafstand niet thuis kunnen worden. Je houdt je vooral bezig met taken in de avonduren en slaapdiensten (17.00 – 09.00 uur). Meer informatie vind je via

Vitesse.nl/vacatures

image