Seizoenkaarthouders gratis naar play-offs

Vitesse wist zich dankzij de 6-1 overwinning op De Graafschap te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal. Seizoenkaarthouders hebben, sinds dit seizoen als onderdeel van de seizoenkaart, gratis toegang tot deze play-offs. Dit geldt voor zowel de halve finale, als de eventuele finaleronde van de play-offs in GelreDome. Samen gaan we de schouders eronder zetten om het seizoen succesvol af te sluiten! Ben jij er ook bij, om te zorgen voor een kolkend GelreDome in de strijd om Europees voetbal?

Niet-seizoenkaarthouders en seizoenkaarthouders die extra tickets willen bijkopen krijgen 50% korting op de reguliere prijzen. Dat wil zeggen dat jeugd t/m 16 jaar al tickets kan kopen vanaf € 2,50 en volwassenen vanaf € 8,95. Daarbovenop krijgen seizoenkaarthouders nog eens 10% extra korting op deze speciale tarieven. Donderdagochtend om 10.00 uur start de verkoop van de tickets voor de play-offs, zoals gebruikelijk via Vitesse.nl/tickets en in MijnVitesse (GelreDome). Tevens zijn de seizoenparkeerkaarten geldig tijdens de play-offs. Ook de kaartverkoop voor de uitwedstrijd start donderdagochtend.

Leden van Business Club Vitesse-GelreDome ontvangen donderdag een aanbieding om ook voor een sterk gereduceerd tarief de play-offs bij te wonen.

Met nog een speelronde te gaan in de Eredivisie, kan Vitesse nog vijf tegenstanders treffen in de halve finale van de play-offs: FC Utrecht, Heracles Almelo, FC Groningen, Willem II en ADO Den Haag. Afhankelijk van de eindklassering in de Eredivisie, wordt bepaald welke tegenstander Vitesse treft en welke ploeg eerst thuis speelt. Meer informatie over de play-offs, inclusief het virtuele speelschema, vind je hier