Seizoenkaarthouders gratis naar finale play-offs

Vitesse bereikte dankzij een 3-1 thuiszege op FC Groningen dinsdagavond de finale van de play-offs om Europees voetbal. In de finale nemen de Arnhemmers het, net als vorig seizoen, op tegen FC Utrecht. Seizoenkaarthouders hebben, sinds dit seizoen als onderdeel van de seizoenkaart, gratis toegang tot de play-offs. Samen gaan we de schouders eronder zetten om het seizoen succesvol af te sluiten! Ben jij er ook bij, om te zorgen voor een kolkend GelreDome in de strijd om Europees voetbal?

Niet-seizoenkaarthouders en seizoenkaarthouders die extra tickets willen bijkopen krijgen 50% korting op de reguliere prijzen. Dat wil zeggen dat jeugd t/m 16 jaar al tickets kan kopen vanaf € 2,50 en volwassenen vanaf € 8,95. Daarbovenop krijgen seizoenkaarthouders nog eens 10% extra korting op deze speciale tarieven. Woensdagochtend om 10.00 uur start de verkoop van de tickets voor de play-offs, zoals gebruikelijk via Vitesse.nl/tickets en in MijnVitesse (GelreDome). Tevens zijn de seizoenparkeerkaarten geldig tijdens de play-offs.

Ook de kaartverkoop voor de uitwedstrijd start woensdagochtend. Vanaf 10.00 uur zijn er tickets beschikbaar voor de voorrangsgroep. Seizoenkaart- en fankaarthouders kunnen tickets kopen vanaf 13.00 uur. De kaartverkoop voor de uitwedstrijd sluit donderdag om 23.59 uur.

Leden van Business Club Vitesse-GelreDome ontvangen een gratis kaart voor de Just Gobel-tribune (West) en ontvangen per e-mail een persoonlijke aanbieding om extra kaarten tegen een speciaal tarief te kopen voor de businessclub.