Vitesse met aantal nieuwelingen naar Heerenveen

Vitesse reist zaterdag af naar Friesland voor de derde achtereenvolgende 'lastige' uitwedstrijd. Na Ajax en Feyenoord is nu sc Heerenveen de tegenstander. Een aantal nieuwelingen maakt deel uit van de selectie en waarschijnlijk ook de basis.

Afwezig zijn nog altijd Kevin van Diermen, Sinan Kaloglu en Rogier Molhoek. Van de nieuwe jongens wacht Guram Kashia nog op zijn werkvergunning, is Laryea Kingston terug naar Ghana om enkele zaken rondom zijn verblijf in Nederland te regelen en Marcus Pedersen is nog geblesseerd.

Wél naar Heerenveen gaan Ismaïl Aissati, Nemanja Matic, Slobodan Rajkovic. Matej Delac en Nacer Barazite. Een aantal van deze jongens zal daadwerkelijk vanaf het begin gaan spelen. Theo Bos gaf aan dat dit waarschijnlijk het geval zal zijn, maar wilde zijn basisopstelling nog niet geven.

Duidelijk werd wel dat Bos centraal achterin kiest voor het duo Sprockel/Rajkovic. "Ik wil zeker nu nog niet starten met twee buitenlandse spelers. De communicatie moet goed verlopen en dan is het verstandig om daar met minimaal één Nederlander te spelen."Luca Caldirola moet zijn plaats zaterdag afstaan aan Slobodan Rajkovic. "Wij hebben met Inter heel goede afspraken gemaakt over de inzetbaarheid van Luca", verklaarde Bos. "Hij voldoet tot dusver prima en zal voldoende wedstrijden gaan spelen voor Vitesse. In ieder geval meer dan hij dit seizoen bij Inter zou spelen."

Meer over de wedstrijd tegen sc Heerenveen? Kijk op MijnVitesse naar de voorbeschouwing van Vitesse TV met Theo Bos en Lasse Nilsson. 

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen